Kako da napravite romantično iznenađenje za devojku?

dečko i devojka sede na klupi

Želite da devojci priredite originalno i romantično iznenađenje za neku posebnu priliku? Ako vam fali ideja, u ovom tekstu ćete naći nekoliko odličnih.

Danas je teško biti originalan, jer su sve fore i fazoni već viđeni na internetu. Srećom postoje stvari koje sve devojke vole i koje nikada neće izaći iz mode. Ako već ne možemo biti potpuno originalni, barem možemo iznenada uraditi nešto već viđeno, ali neočekivano.

Faktor iznenađenja treba da vam bude ono na šta se oslanjate, ali to ne znači da se ne morate potruditi i oko svega ostalog. Iskoristite neku od ideja koje smo vam pripremili u nastavku teksta i priredite joj iznenađenje koje će je osvojiti.

Napravite romantičnu večeru u stanu

Večera za dvoje, sveće, čaše za vino, prigušeno svetlo i tiha muzika ne mogu ni jednu devojku na ovom svetu ostaviti ravnodušnom. Nije od prevelikog značaja da sve bude savršeno i izgleda luksuzno kao u filmovima, jer bukvalno sa svim navedenim elementima možete napraviti improvizaciju. 

Ne morate imati veliki impozantni svećnjak kao sa dvora. U kineskim radnjama možete naći vrlo jeftine, a pristojne sveće koje će imati sličan efekat. Generalno, za kompletno uređenje stana i stola za večeru vam treba više truda i kreativnosti nego novca.

Ako ne znate šta biste pripremili za večeru, ideju vam mogu dati brojni online recepti, ali potrudite se da bude nešto lagano, što se slaže uz vino i nikako ne zaboravite dezert.

romantična večera za dvoje

Napravite vatromet na mestu sa dobrim pogledom

Vatromet može biti nešto skuplja opcija, ali ništa preterano. Danas se dobar vatromet može nabaviti po pristupačnijim cenama nego ikad, a još ako je namenjen za posebnu priliku biće to prava sitnica. Posavetujte se sa pirotehničarima koji prodaju vatromet, kako da iskombinujete više manjih vatrometa i da napravite pravi mali spektakl – samo za nju.

Bilo bi idealno da to bude neko mesto pokraj reke, a da nema mnogo ljudi koji bi vam potencijalno smetali. Možete se dogovoriti da se nađete na određenom mestu, gde ćete čekati da naiđe i u tom trenutku upaliti vatromet i napraviti šou.

Vodite računa da ispoštujete sve zakonske propise i propise vezane za korišćenje vatrometa kako ne biste napravili štetu bilo koje vrste.

Napišite joj pesmu ili ljubavno pismo

Ovo je jedna od najjeftinijih opcija. Sve što vam je potrebno su olovka papir, koverta i inspiracija. Ako ste dovoljno zaljubljeni inspiracija ne bi trebalo da predstavlja problem, reči će navirati iz vas kao bujica. Ukoliko niste vešti u pisanju pesama, napišite dugačko ljubavno pismo, na dve ili tri strane i trudite se da kažete ono što ona želi da čuje.

Bilo bi poželjno da je olovka kvalitetna, a da su papir i koverta ukrasni. Zalepite, kovertu ili je zapečatite voskom, nanesite malo parfema na nju i ubacite u sanduče vaše drage. 

Preporuka je da svakako pokušate sa pesmom, jer će imati mnogo jači efekat.

papir i olovka

Odvedite je na mesto odakle ćete gledati zalazak sunca

Zalazak sunca je takođe nepogrešivo dobra ideja za iznenađenje, jer ga jednostavno sve žene vole. Vi se samo potrudite da mesto bude udobno, temperatura prijatna, da ponesete piće i da stignete na vreme.

Ako je u pitanju neki vidikovac ili bilo koje posebno mesto, na koje se ne ide svaki dan, a pogled na zalazak sunca odatle ostavlja bez teksta, neće vam biti potrebno mnogo truda da na njeno lice postavite osmeh koji neće tako lako skinuti.

Napravite joj personalizovan poklon

Fantastično je što danas imate priliku da mnoštvo običnih stvari, pretvorite u personalizovane poklone koji mogu biti neprocenjivi samo zbog motiva koji se nalaze na njima. Printanje na majicama, šoljama, kalendarima, pa čak i bilbordima je odlična ideja ukoliko želite da posvetite nešto samo njoj.

Graviranje imena, datuma i ljubavnih poruka u delove nakita, možete sačuvati za rezervu, dok neki slatki personalizovani paketić predstavlja daleko originalnije rešenje. Torte i kolači sa motivima i natpisima po vašem izboru, koji mogu stići i na kućnu adresu bez da joj najavite, može biti pravo iznenađenje i oduševljenje.

Nadamo se da vam je ovaj tekst bio koristan i da vam je dao nekoliko ideja za romantično iznenađenje za devojku. Zapamtite da je uvek važno da poklon ima vaš pečat. Kakvo god iznenađenje pravili, bitno je da se vidi trud koji ste uložili i pažnja koju joj posvećujete.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


2 × 3 =