Portal Lepa Reč poštuje privatnost svojih korisnika i posetilaca portala. Podatke iz procesa registracije, kao i ostale podatke o korisniku, portal Lepa Reč neće davati na uvid trećoj strani. Podaci o korisniku neće biti dostupni trećoj strani, osim u slučaju kada je takva obaveza regulisana zakonom i u slučaju teškog kršenja pravila portala Lepa Reč. Korisnici procesom registracije daju saglasnost da ih portal Lepa Reč obaveštava o novostima i akcijama. Ukoliko to korisnici ne žele, na dnu svakog takvog e-maila se nalazi link za prekid dobijanja obaveštenja.

COOKIES

Cookies su informacije sačuvane na vašem hard disku koje služe boljem funkcionisanju portala Lepa Reč. U standardnoj postavci, vaš računar prihvata cookije i deliće podatke samo sa sajtom koji je postavio cookije, tako da im ni jedan drugi sajt ne može pristupiti.
Portal Lepa Reč može koristiti cookije za tehničke potrebe kako bi Vam pružio bolju navigaciju kroz sajt ili Vam omogućio da prilagodite korišćenje sajta svojim potrebama. Ukoliko ne želite da imate cookije na svom kompjuteru, možete ih isključiti u svom Internet pretraživaču. To, međutim, može imati uticaja na funkcionisanje portala Lepa Reč.