Evo šta muškarci i žene nikada neće priznati jedni drugima

Fotografija: Pixabay.com

Muško-ženski odnosi su vrlo komplikovani, a postoje stvari koje jedni drugima nikada nećemo priznati. Često se za žene kaže da su mnogo komplikovanije od muškaraca, ali nisu ni oni baš toliko jednostavni, posebno ne kad su u pitanju njihove potrebe.

Postoje određene stvari koje većina muškaraca želi od žena, ali nikada to neće priznati – što zbog srama, što zbog sopstvenog ega. Čini se da oni nekako smatraju kako žene to znaju, ali ponekad jednostavno ne znamo.

U nastavku vam otkrivamo devet stvari koje svaki muškarac želi, a nikada vam to neće otvoreno reći.

Poštovanje

Brojne studije su pokazale da muškarci očajnički žude za poštovanjem od strane žena do kojih im je stalo. Sumnjate li u to, pitajte svog partnera i uverite se sami. Ovo je jedna od najvažnijih stvari za kojima žude, ali ne žele to da priznaju. Povremeno mu pokažite da vam je stalo do njegovih ideja, mišljenja i osećanja i biće vrlo srećan.

Divljenje

Ruku pod ruku s poštovanjem ide i divljenje. Oni vole kada im se žene dive, ali vaše divljenje mora da bude iskreno jer će on dobro prepoznati da li su vaši komplimenti iskreni ili ne. Ukoliko mu budete govorili nešto što zaista cenite kod njega, vrlo rado će vas poslušati.

Druženje

Muškarci vole da provode svoje vreme sa ženama do kojih im je stalo. Biće mu vrlo drago ako s njim pogledate utakmicu ili mu se pak pridružite na kauču dok prati svoj omiljeni film. Poenta je u tome što želi da vas ima kraj sebe, a to je zaista odlično. Dakako, svakome od njih potrebno je i vreme koje će provoditi sa svojim društvom, ali to ne znači da ne voli da bude sa vama. Iz tog razloga, pronađite načine da zajedno provodite što više vremena.

Prijatan ton glasa

Oni zaista cene prijatan ton glasa žene s kojom su u vezi. Svi mi, zapravo, volimo da čujemo nečiji umirujući i prijatan glas. Svakako, ne možete da zadržite taj ton u onim trenucima kada vas naljuti, ali to je nešto na čemu možete da poradite. U principu, to je nešto čemu bismo svi trebali da obratimo malo više pažnje jer ljudi mnogo bolje reaguju jedni prema drugima kada im se pristupa mirno i ljubazno.

Ohrabrenje

Još jedna stvar koja im je potrebna i koju cene je i ohrabrenje. Važno im je da znaju da je žena koju vole uz njih i da ih podržava u svemu što rade. Vaša u njega mu je i te kako bitna. To mu daje snage da se suprotstavi sa svim preprekama koje mu se nađu na putu. Zauzvrat, on će uvek biti tu uz vas.

Priznanje

Ponekad muškarci moraju preuzeti mnogo različitih uloga u svom životu pa ponekad uzmite malo vremena i spomenite mu da prepoznajete koliko je dobar partner, otac, sin, brat, prijatelj… Retko kad se o tome govori, a on će ceniti to što ste vi to prepoznali i što cenite njegov trud.

Nezavisnost

Muškarci baš vole svoju nezavisnost. No, to ne znači da žele da budu sami sve vreme, ali ponekad vole da imaju trenutak samo za sebe. Imajte na umu da bi ponekad trebalo da mu dozvolite da malo bude sam i da se bavi stvarima i aktivnostima koje ga ispunjavaju i usrećuju.

Podrška

Svima nam je u životu potrebna podrška onih do kojih nam je stalo, a muškarci se u tome nimalo ne razlikuju od žena. Ako pokušava da ostvari nešto, da dobije unapređenje na poslu, budite mu podrška. Dajte mu do znanja da ste tu za njega i da ćete uvek biti, u dobrim i lošim trenucima.

Požuda

Iako verovatno zna da ga želite, ponekad nije naodmet da mu to otvoreno i pokažete. Muškarci obožavaju kad vide da žene žude za njima i kad se osećaju poželjno. Uostalom, ko to ne voli? Flertujte s njim i pokažite mu da ga volite najviše na svetu.

 

Izvor: DDL.rs

Lepa Reč
About Lepa Reč 1631 Articles
Lepa Reč je portal koji izveštava o lepim i pozitivnim vestima u Zemlji i inostranstvu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


twelve − one =