6 horoskopskih kombinacija čije veze traju dugo

Fotografija: Pixabay.com

Stranica Elite daily objavila je članak sa šest horoskopskih kombinacija čije veze mogu trajati na duže staze, objašnjavajući da tajne dugih veza možda leže u zvezdama. Prema tvrdnjama astrologa, ovo su horoskopske kombinacije čije veze traju dugo.

Ovan i Strelac. Ova kombinacija može trajati dugo jer oba partnera žele nekoga ko je avanturista, znatiželjan i ko zna da napravi korak nazad u pravom momentu, umesto da luta bez cilja. Uz puno samopouzdanja i poverenja, strast bi mogla vrlo brzo da se rasplamsa među ova dva znaka i da traje godinama.

Bik i Devica ne mogu biti kompatibilniji nego što jesu. Čine se kao savršena kombinacija jer dele mišljenja i stavove o tome kakva veza treba da bude, ali i jer se trude da njihovo srce i dom budu sigurna i mirna luka za njihovog partnera. Toplina Bika pomaže Devici da se opusti i prepusti vezi, tako da ova dva znaka čine odnos pun poverenja koji ga samim tim čini neprekidivim.

Blizanac i Vaga su par koji jedno drugom odgovara baš kao i Bik Devici. Uzdižu jedno drugo i vole da pričaju i otkrivaju nove stvari o sebi i drugima, zbog čega bi mogli provesti celi život upoznavajući svaki detalj svog partnera. Nikada im neće biti dosadno, s obzirom na to da se radi o dva veoma društvena znaka. Uvek su okruženi velikim krugom ljudi, pa samim tim nemaju vremena za rutinu, dosadu ili svađe.

Vrlo je verovatno da je osetljiv znak poput Raka već nekoliko puta imao slomljeno srce, zbog čega su izgradili veoma visoke zidove oko svog srca. Ovaj znak traži oblik ljubavi koji mu ne može pružiti baš bilo koji znak, jer oni kada vole, onda vole zauvek. To je ono što će privući Ribe, jer one traže veliku i neograničenu ljubav. Rak i Ribe su savršena kombinacija jer jedno drugom nude upravo ono što im je potrebno.

Lav i Vodolija čine neobičnu, ali savršenu kombinaciju. Iako Vodolija glasi za znak koji retko pokreće dublje odnose romantične prirode, zbog čega ih mnogi smatraju hladnim i distanciranim po tom pitanju – to zapravo nije istina. Ako se u njih zaljubi neodoljivi Lav, ljubav koja će se roditi između ova dva znaka prikazaće Vodoliju u najlepšem svetlu. Jedini problem koji bi oni mogli da imaju u vezi jeste da se previše zaljube jedno u drugo i tako izmaknu od ostatka sveta u osamu.

Škorpije zrače strašću i misterijom, a najbitnija stvar u svakom odnosu za njih je poverenje. Upravo zato je njihov savršen par jednostavni i lojalni Jarac koji će uraditi sve za osobu koju voli. S obzirom na to da su oba znaka veoma ambiciozna, oni će podržavati snove i planove jedno drugog i pomoći da njihov partner postane najbolja moguća verzija sebe.

 

Izvor: DDL.rs

Lepa Reč
About Lepa Reč 1632 Articles
Lepa Reč je portal koji izveštava o lepim i pozitivnim vestima u Zemlji i inostranstvu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


4 × 1 =