IDEALNE MODNE KOBINACIJE ZA POSLOVNE SASTANKE

Fotografija: www.pixabay.com
U poslednje vreme sportska elegancija dobija potpuno novo značenje-kombinovanje različitih stilova, spajanje donedavno nespojivog, poigravanje s materijalima i krojevima. I u odeću koju nosite na posao uvukao se sportski duh: elegantne pantalone koje podsećaju na trenerku, sako koji bi mogao biti i sportska jakna, mekana i lagana dolčevita koja već na prvi pogled najavljuje udobnost, bodiji i majice inspirisani  gimnastičkim i trikoima za klizanje…
Trendovi se poigravaju s kombinacijom elegancije, sporta i udobnosti. A oduševljava i to što ove komade možete nositi kako s visokim štiklama tako i s patikama!
• Želite da ostavite dobar utisak na sastanku i zato ste se odlučili za sako, ali vas do sastanka čeka duga vožnja? Okačite svoj sako u autu i na put krenite samo u majici.
• Želite da naglasite liniju tela i da majicu uvučete u suknju ili pantalone, ali bojite se da će se kasnije rubovi izvući i da ćete izgledati neuredno? Umesto majice izaberite bodi.
 Pantalone ili suknja? Odlučite se za ono u čemu ćete se osećati bolje i u čemu ćete biti puni samopouzdanja.  Suknja ili pantalone s pravom kombinacijom aksesoara mogu delovati kao stroga poslovna elegancija ili izgledati opušteno i sportski-poslovno.
Lepa Reč
About Lepa Reč 1631 Articles
Lepa Reč je portal koji izveštava o lepim i pozitivnim vestima u Zemlji i inostranstvu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


one × one =