ŽIVOT: Tri saveta kako uštedeti na venčanju

Fotografija: www.modniritam.com

Malo je planera za venčanje ekonomično i štedljivo kao što su društvene mreže. Zbog toga još cenimo sve lekcije koje možemo naučiti s omiljenih nam Pinteresta i Instagrama.

Kako su venčanja u poslednje vreme više postala biznis i potrebno je uzeti kredit pre planiranja, postavlja se pitanje možemo li i na koji način ipak uštedeti? Donosimo par predloga kako na svoj veliki dan ne završiti u crvenom minusu.

Bez konobara!

Fotke sa barovima za piće na kojima gosti samostalno mogu napraviti svoje koktele ili uzeti pivo su ove godine na društvenim mrežama popularnije za 50% što može dosta umanjiti račun za poslugu. Naravno, pretpostavljamo kako vaše zvanice neće u par sati postati koktel majstori koji vas mogu odvesti do bankrota.

Fotografija: www.modniritam.com

Dnevno venčanje

Brunch venčanja su u porastu zbog dobrog razloga, naime cena zajma prostora je mnogo manja tokom dana. Iako iskreno ne znamo hoćete li imati ista sećanja na dnevno venčanje kao što bi to bilo za vreme klasičnih venčanja noću (zbog koje čašice više) ponekad to može biti i dobra stvar – nema mamurluka i oporavka za koji trebate par dana godišnjeg odmora.

Fotografija: www.modniritam.com

Mini medeni mesec

Trend koji je zamisao Millennialsa te istovremeno štedi i vreme i novac. Budući da većina parova uzima godišnji odmor na poslu za organizaciju venčanja, ponekad može biti teško ponovo zatražiti godišnji odmor za medeni mesec. Iz tog razloga, sve više parova biraju mini medeni mesec – kraća putovanja od nekoliko dana. Tako možete posetiti više željenih lokacija i u medenom mesecu uživati nekoliko puta godišnje. Win-win situacija.

Izvor: www.modniritam.com

Lepa Reč
About Lepa Reč 1631 Articles
Lepa Reč je portal koji izveštava o lepim i pozitivnim vestima u Zemlji i inostranstvu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


17 − 5 =