Tečnost koja svake rukavice pretvara u Touchscreen-Friendly!

Fotografija: www.nanotips.rs

Touchscreen rukavice su od suštinskog značaja kao dodatak korisnicima pametnih telefona u toku zime. Nanotips predlaže rešenje koje svake rukavice pretvara u touchscreen friendly. Reč je o provodnom, poliamidnom tečnom rastvoru koji omogućava uprotebu rukavica kod ekrana osetljivih na dodir.

Rešenje koristi provodne nanočestice da oponašaju električnu provodljivost ljudske kože, baš kao i kod običnih touchscreen rukavica . Tvorac Tony Yu tvrdi da će rešenje raditi na svakom materijalu, od kože do platna, pa će naći upotrebu u građevini i u raznim sportovima.

Nanotips Black je formulisan na poseban način kako bi izdržao najstrože uslove. Sastoji se od ravnomerno raspršenih ultratankih provodnih nanočestica, a svaka nanočestica je pažljivo pripremljena tako da se međusobno ne povezuju, što pomaže da se na površini formira provodna mrežica poput filma. Kada se osuši, Nanotips Black formira mat crnu boju sa blagim sjajnim završetkom.

TAPS nalepnice su dizajnirane da funkcionišu u svim vremenskim uslovima. Svaka TAPS nalepnica ima svoj jedinstveni nanošablon koji omogućava prepoznavanje od strane Touch ID senzora na vašem pametnom telefonu ili tabletu što omogućava lakšeg otključavanje uređaja.

Izvor: www.mobilnisvijet.me

Lepa Reč
About Lepa Reč 1631 Articles
Lepa Reč je portal koji izveštava o lepim i pozitivnim vestima u Zemlji i inostranstvu.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


13 − 12 =