Koliko vredi znanje?

Još kao klinka u srednjoj školi, učeći krišom ekonomiju od tate, maštala sam o tome kako bi bilo dobro da prodajem nešto i da mi to nešto opet ostane!

Složićete se, dobar plan, zar ne?!

Moje cipele skitalice su godinama kucale na mnoga vrata kupaca i prešle kilometre puteva edukacija i prodaja. I vredelo je!

Tek pre neki dan, radeći sa mladima i učeći ih praktičnim veštinama neophodnim za rad u savremenom tržišnom okruženju, shvatila sam da živim svoj san!

Znanje je roba, koju i kad daš celu, dobiješ nazad mnogo, mnogo više!!!

 

Fotografija sa besplatnog šestomesečnog programa edukacije “Praksom do zaposlenja”

www.built4u.rs

agencija za konsalting, organizaciju prodaje i IT rešenja

Sanja Đorđević
About Sanja Đorđević 44 Articles
Moji rezultati su moja priča! Kažu da sam surovo realna i iskrena, otvorena, optimistična , poslovna, radoholik, samosvesna, orijentisana na rezultat i uvek nasmejana, a opet prijatelji znaju da sam sanjar, pesnik, skitnica dedin, večiti Lunja, koji bez obzira na sve , veruje i dalje u ljude, veruje u ono dobro u svima nama. Često budna sanjam. Osvanem u kovitlacu neobuzdane mašte od koje samo kad svane sunce uspevem da pobegnem. Postojim – vidljiva, otvorena, prisutna, bez želje da se krijem. Zenit je moj ambijent. Sve što poznajem, priznajem i poštujem, nalazi se tamo, na vrhu moći i vrhuncu ljudskih sposobnosti. To što tome težim ne znači da ću uvek na cilj i stići. Dobro mi je znana granica između želeti i moći. www.built4u.rs agencija za kosalting, organizaciju prodaje i IT rešenja

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


nine − 7 =