Tom Ford se pokazao najomiljenijim među ženskim parfemima

zena-se-parfemise-tom-fordom
Pexels.com

Danas postoji mnogo parfema na tržištu i često se osećate preopterećeni u potrazi za pravim mirisom za vas. Bilo da želite cvetni miris ili želite da budete svežiji? Bez obzira da li verujete orijentalnom mirisu ili ne? Kada tražite parfem, uvek vas muče ista pitanja.  Mnogi od nas teško se rastaju sa bočicama omiljenog parfema i razmišljaju se da li je pravo vreme da promene svoj parfem. Mnogi pak ne odustaju od bacanja bočica parfema jer kažu da ih mirisi vraćaju baš u to vreme kada su bili student, na letovanju, drugom gradu, itd… 

Kažu da miris daje sećanju posebnu dimenziju pružajući emocije samom prošlom trenutku i budeći osećaje prema osobama ili trenucima u tom momentu. Mora da ste nekad doživeli ovako nešto jer mirisi zaista tako deluju na našu psihu. U prodaji je mnogo parfema a jedan od njih koji je ujedno i magičan i senzualan jeste Tom Ford Black Orchid. Da li ste koristili parfem Tom Ford Black Orchid ili ste ga osetili kod nekog. Njegov magičan miris se pamti dugo i budi posebna osećanja. 

Mirisne note Tom Ford Black Orchid-a

Black Orchid od Tom Ford-a je luksusan i misteriozan ženski parfem koji svaku ženu čini magičnom što verovatno svaka pripadnica nežnijeg pola i želi. Black Orchid parfem čine note francuskog jasmina, gardenije, ylang-ylanga, bergamota, limuna, mandarine, crne ribizle i crnog tartufa. U srcu ovog raskošnog, glamuroznog, šarmantnog i atraktivnog parfema su začini, voćne note, lotos i orhideja, dok se bazna osnova parfema sastoji od mešavine nota vetivera, sandalovine, pačulija, ambera, tamjana, vanile i tamne čokolade. Ovaj parfem je napravljen u prelepoj i elegantnoj bočici koja zaista ne ostavlja osećaj ravnodušnosti kod onog ko je vidi. Ovakva kombinacija mirisnih nota spakovana u prelepoj bočici zaista je idealan i fantastičan poklon za svaku žensku osobu bez obzira na uzrast i karakter.

Black Orchid od Tom Ford-a “zavodnik” među ženskim parfemima

Dok svakog muškarca privlače različite note, određeni mirisi se smatraju vrhunskim “zavodnicima”. Jedan od takvih parfema jeste i Black Orchid čije spoljne note uključuju ylang-ylanga i jasmin, koji odišu visokim nivoom neodoljive slatkoće i ostavljaju nezaboravan  magičan utisak. Druge note koje čine da muška srca brže kucaju su nijanse sandalovine, lotosa i orhideje. Ove note karakteriše izuzetno atraktivan efekat. Što se tiče puderastih nota poput vanilije i pančulija koje su deo ovog parfema, one gotovo nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Pre izbora parfema… 

Pre izbora nekog parfema, korisno je da znate jedan vredan savet koji ne treba zaboraviti kada krenemo u izbor parfema za nas. Pobrinite se da sami odaberete svoj parfem. Takođe, ne zaboravite da se miris najbolje razvija na koži i da morate sačekati najmanje dvadeset minuta pre nego što se gornje i srčane note rasprše, a donje note osete. Tek tada je pravi trenutak da osetite neki miris na vašoj koži i procenite da li je to pravi parfem za vas. I zaista treba primeniti ovo pravilo, s obzirom da osnovna nota traje nekoliko sati i daje željeni efekat privlačnosti i posebnosti.

Srbijanka Stanković
About Srbijanka Stanković 32 Articles
Aska - crna ovca i pisac. Kalinina i Lazareva mama. Žmuova. Budna već tri veka.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


seven + 10 =