Bajkeri darivali obolele mališane u Nišu

Humanitarka Marina Adamović i bajkeri iz niškog “MC Road Guardian Srbija”, priredili su prelep događaj za mališane sa hematoonkološkog odeljenja u Nišu. Naime, ovo dečije odeljenje se pretvorilo u zemlju Deda Mrazova, na veliko zadovoljstvo svih mališana koji se trenutno na ovom odeljenju leče. I kako to već biva, kada se pojavi Deda Mraz, tu su i igračke, lepe, nove, svakojake. I svako dete je imalo svog ličnog Dada Mraza koji mu je poklonio novogodišnji paketić, ali je i razgovarao sa njim. Pridružila im se dobra vila u kolicima, koja je naširoko poznata po svom dobročinstvu. Ovoj akciji su prisustvovali i predstavnici NURDOR-a.

Bajkeri prerušeni u Deda Mrazove, Marina u Vilu, družili su se sa bolesnim mališanima i izazvali im osmeh na licima tako potreban za borbu protiv teškog i opasnog neprijatelja. Obradovali su ih novim igračkama koje su donirali građani, a u pomoć su priskočili i vlasnici prodavnica igračaka.

Sandra Momčilović
About Sandra Momčilović 23 Articles
Diplomirani žurnalista i dugogodišnji novinar. Hedonista, ali u današnje vreme joj taj "hedonizam" izmiče "za po malo". Zaljubljenik u muziku, filmove i knjige. Po prirodi borac zbog čega je iz žene prerasla u zmaja...

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


five × 5 =