Žene otkrivaju: Ovo je najseksi odeća za muškarce

Muskarac u odelu sa rukom u dzepu i sat
Fotogrfija: Malcolm Garret sa Pexels.com

Ako se ikada osećate nesigurno oko izbora odeće, niste jedini. Odabir sopstvenog stila i biranje odeće u kojoj izgledate najbolje može biti teško, ali nešto fenomenalno se desilo nedavno – kada se na stotine žena (i poneki muškarac) priključilo onlajn raspravi o stilu oblačenja jačeg pola.

“Dame, koja odeća izgleda najbolje i najviše seksi na muškarcu?”, glasilo je početno pitanje, a onda je usledila salva korisnih odgovora. Evo šta žene savetuju:

1. Odeća mora da odgovara vašem telu – bez pogovora

“Smatram da je od stila bitnije da odeća pristaje muškarcu – prvenstveno po veličini”, objasnila je jedna korisnica foruma i dodala: “Samo zbog toga ćete izgledati fantastično. Objektivno, mislim da muškarci najbolje izgledaju u krojenom odelu ili u klasićnoj košulji sa zavrnutim rukavima”. Mnogi su se složili sa njenom izjavom

“Nošenje odeće koja je “kao krojena za vas” je možda i najbitnija stvar. Ako želite da vas prekriju vrećasti duksevi i nesrazmerne pantalone – to je vaša stvar!”

2. Nemojte nositi spuštene pantalone

Slično kao u prvom slučaju – pantalone moraju da vam “lepo legnu”!
“Pobogu, nosite kaiš! I ako ga već nosite, uparite ga sa cipelama!”, rekle su žene na internetu. Iako je taj poslednji deo malčice fleksibilan – poenta je jednostavna: Ako ne nosite sportsku odeću, uz sve ostalo morate nositi kaiš.

3. Dobra kravata čini čuda

“Volim muškarca koji nosi jednostavnu, klasičnu crnu kravatu – padam na to svaki put”, prokomentarisala je korisnica ciabella88.

Kravata sa iglom
Fotografija: Malcolm Garret sa Pexels.com

4. Vaše cipele i aksesoari su podjednako važni kao i odeća

“Dobar ručni sat, šešir ili kožne čizme – sve to me čini slabom u kolenima” objasnila je korisnica blacchic.

Muske elegantne cipele
Fotografija: Lawrence Suzara sa Pexels.com

5. Obavezno “zavrnite rukave”

Čak su se i momci uključili u internet raspravu: “Moja žena mi je jednom prilikom rekla da ju je najviše privuklo kada sam u običnim farmerkama, beloj majici i flanel košulji sa zavrnutim rukavima popravljao stvari po kući. Kasnije je priznala da su joj zavrnuti rukavi seksi jer dodaju na muškosti”

Muskarac sa belom kosuljom
Fotografija: Rahul Shah sa Pexels.com

6. Kupite jaknu koju volite

Oko ovoga se većina učesnica rasprave složila – nikad ne možete da pogrešite sa crnim ili jaknama u tamnim bojama. Fensi jakna sa nečim jednostavnim ispod će pomoći da izgledate odlično uz malo truda.

7. Imajte dobro odelo pri ruci

“Dobro skrojeno odelo je za muškarce kao za žene donji veš. Uložite u barem jedno i vaš život će se promeniti”

Izvor: www.menshealth.rs

Lepa Reč
About Lepa Reč 1631 Articles
Lepa Reč je portal koji izveštava o lepim i pozitivnim vestima u Zemlji i inostranstvu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


two + three =