Pokloni za muškarce – sjajni darovi za sve prilike

Odabir poklona za muškarce važi za veći izazov od odabira poklona za dame. Stoga se mnogi muškarci i žene nađu u nedoumici prilikom kupovine poklona za drage osobe muškog pola. 

Da li imate isti problem? 

Ne brinete, ovaj zadatak nije nerešiv. Svakom poklonu možete dati posebnu čar i uvek ga možete nadograditi personalizovanim sitnicama, detaljima koje osoba kojojoj poklanjate voli. Na taj način postižete sjajan efekat iznenađenja. 

Koji su to pokloni koji će biti korisni, zanimljivi i dopadljivi svakom muškarcu, a kojima postižete snažan efekat iznenđenja i kako ih personalizovati, pročitajte u nastavku teksta. 

#1 Pidžame – darujte mu kvalitetnu odeću za spavanje 

Pidžame su komad odeće koji je svima uvek potreban, te ne možete pogrešiti ukoliko se odlučite upravo za ovakav poklon. Pronađite specijalizovanu radnju čija se bogata ponuda dugih i kratkih modela ističe po kvalitetu i modernim krojevima.

Pidžame vrhunskog kvaliteta sačinjene od najfinijih materijala poput pamuka, u najraznorsnijim bojama i dezenima pružaće sjajnu potporu za udoban i kvalitetan san svakog muškarca. 

Ova uloga se posebno ističe tokom letnjih meseci, kada nastupe vrućine i visoke temperature, te je znojenje pojačano. Ukoliko kupujete poklon početkom letnje sezone ili tokom proleća odaberite kratke modele pidžama u nijansama i dezenima koje će pripadnici muškog pola rado nositi. 

Neke od tonova koji važe za najpopularnije su maslinasto zelena, siva, teget i plava. Naravno, savetujemo vam da odaberete nijanse koje muškarac koga darujete preferira, te na taj način kreirate praktičan i lep poklon. 

#2 Flaša kvalitetnog pića – poklon koji je uvek dobrodošao

Ako vaša draga muška osoba voli dobru zabavu, a neretko se dešava da uživa u najraznovrsijim kvalitetnim vinima, ili je pak njegov izbor neko drugo alkoholno piće – odabir poklona vam je znatno olakšan. 

Sve što treba da uradite jeste da u specijalizovanim prodavnicama porazgovarate sa stručnjacima i odaberete piće odličnog kvaliteta u primamljivom pakovanju. Poklon možete upotpuniti staklenim čašama za piće po izboru. 

Za kraj vam ostaje da odabrane proizvode upakujete tako da budu bezbedni od lomljenja. Takođe, na taj način doprinosite sjajnoj estetskoj završnici koja igra veliku ulogu u svakom darivanju.

#3 Aksesoari od kože – odlični pokloni za muškarce sa stilom

Kada je reč o aksesoarima, muškarci su po tom pitanju znatno jednostavniji od pripadnica ženskog pola. Kvalitetni kožni aksesoari će dugo koristiti onome kome ga darujete, što čini ovaj poklon idealnim za mnogobrojne važne prilike. Bilo da je vaš prijatelj, brat, dječko ili muž proslavlja rođendan, diplomiranje, unapređenje na poslu, ili je reč o nekoj drugoj prilici, sa kožnim aksesoarima nema greške

Kaiš je aksesoar koji podjednako nose i muškarci i žene. Bilo da na posao nose pantalone ili farmerke, muškarcima je kaiš gotovo neophodan, te je kupovina ovog aksesoara nepogrješiv izbor. 

Kada su u pitanju boje, naš savet je da se odlučiete za neutralnije nijanse koje se jednostavno kombinuju uz različite stajlinge poput teget, braon i crnih tonova. 

Izuzev kaiša, ne smemo izostaviti kožne novčanike. Prilikom kupovine ovih aksesoara izuzev o nijansama, vodite računa o dizajnu, odnosno o praktičnosti novčanika. Muškarcima je ovaj segment posebno važan, te odaberite novčanik sa dovoljno pregrada u stilu osobe kojoj poklanjate. 

#4 Zabavna društvena igra – sjajan dar za najboljeg prijatelja 

Društvene igre oduvek predstavljaju način za podizanje svake zabave na viši nivo. Ako znate da je muškarac kome kupujete poklon ljubitelj igara, ima izražen takmičarski duh i uživa da slobodno vreme provodi na ovaj način, znate šta vam je činiti!

Predlažemo vam da pronađete prodavnice koje nude širok asortiman kako strateških, tako i igara drugog tipa, te odaberete najzabavniju. Poslednjih godina mnogi se odlučuju za kupovinu šaljivih igara, kojima je cilj upravo da se ekipa prijatelja zabavi i nasmeje. 

Budite kreativni te za osobu kojoj poklanjate, odaberite društvenu igru koja odgovara njegovim interesovanjima i afinitetima. 

Poklon paket – podignite poklon na viši nivo

Poklon paketi su sjajan način da istaknete originalnost i pokažete svoje kreativne sposobnosti na delu. Ukoliko volite da budete jedinstveni i spremni ste da uložite trud u kreiranje dara za dragu mušku osobu, poklon paket je pravi način za to. 

Ovaj tip poklona idealan je za muškarca koji vam je blizak. Pre svega treba da razmislite o njegovim interesovanjima i hobijima. Upravo to je vaš putokaz ka kreiranju paketa. S obzirom na to da ne možemo dati predlog personalizovanog paketa, predstavićemo vam jedan primer.

Ukoliko vama dragi muškarac voli automobile, možete kupiti knjigu iz te oblasti, minijaturu njegovog omiljenog automobila, priveske za ključeve, odeću sa tim motivom, čarape, slatkiše tog naziva i slično. 

Sve sitnice pažjivo upakujte u dekorativnu kutiju i vaš poklon je spreman! Sigurni smo da će osoba kojoj ga darujete biti više nego oduševljena vašom pažnjom i originalnošću.Nadamo se da su vam naši predlozi bili od koristi, te da ste sada pripremljeni da pomoću predloženih ideja kreirate sjajan poklon za dečka, prijatelja, brata ili bilo koju dragu mušku osobu iz okruženja.

1 Comment

  1. Meni se pokazalo neogresivim da uzmem nesto kancelarijskog tipa, ili rokovnik, ili paket hemijska i tehnicka olovka, ili mozda neki gedzet

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


two + twelve =