Otkriven tajni sastojak Kebine pljeskavice! Nikad ne biste pogodili šta je u pitanju!

Svi mi koji volimo da gledamo Sunđer Boba i pratimo ga od samog prikazivanja na našim TV ekranima smo sigurno bar jednom poželeli da znamo koji je to tajni sastojak koji Keba pljesku čini toliko neodoljivom. Ponekad bismo i navijali za Planktona da konačno otkrije kako bismo i mi otkrili zajedno sa njim.

Verovatno ste mislili da je to nešto kao Big Mek sos ili neka mešavina začina. Možda i ljubav kao što je Sunđer Bob jednom prilikom rekao. Ali, ne!

Svi dobro znamo da Sunđer Bob hamburger pravi kao mešavinu zelene salate, sira, paradajza, tartar sosa, majoneza, soli, brašna, morske soli, senfa, kečapa, luka, lepinjice i naravno tajnog  sastojaka.

Jedan američki novinar odlučio da se poigra i da na guglu potraži tajni sastojak Keba pljeske, možemo reći da je u najmanju ruku je bio iznenađen rezultatima. Naišao je na podatak da je tajni sastojak poznate pljeske prstohvat „Posejdonovog praha“ koji Keba Kraba dobija od kralja Neptuna.

Prema urbanom rečniku, Posejdonov prah je ustvari Kokain.

Kada je tekst o tajnom sastojku objavljen, Tviter se užario od šaljivih komentara korisnika koji su govorili kako im je čitavo detinjstvo laž i kako nikada više neće isto gledati na nekada omiljeni crtać.

Drugi su polemisali kako je sada sve jasno i da je Keba Kraba narko šef čiji je najbolji preprodavac upravo Sunđer Bob. Lignjoslav je dobio epitet radnika kojem je dosta prljavog posla, ali je zapeo tu na tom radnom mestu i ne vidi izlaz. Zato mrzi ceo svet. Postoji jedna epizoda u kojoj Lignjoslav izražava svoje negodovanje i nerazumevanje prema onima koji jedu te pljeskavice, ali čim proba jednu postaje veoma srećan i izuzetno navučen na nju.

Patrik je jedini koji po korisnicima nije na ovoj opojnoj drogi, nego je korisnik neke druge, pa to objašnjava njegovu opuštenu ličnost i potpunu odsutnost razuma.

Bilo kako bilo, malo šale nije na odmet, ova vest i komentari na istu svakako nisu oštetili ugled serije niti je bilo reakcija od strane matične kuće koja crtani film pušta u etar.

About Kristina Baćan 47 Articles
Zagrižena obožavateljka jutarnje kafe, Ed Sheerana i Marvel stripova. Bloger, kuvar amater i po potrebi animator svojoj maloj deci, jer najveći je izazov njima udovoljiti.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


3 × 3 =