Bojan Perić: Od Bekama učio kako sa obožavaocima

Izvor: Gloria.rs

Glumac Bojan Perić (33), koji je popularnost stekao ulogom Danijela Stošića u “Vojnoj akademiji”, za “Novosti” kaže da 14. maja počinje snimanje pete sezone te serije, koje će trajati devet nedelja, do kraja jula, a da on pred kamere staje u sredu, kada počinju da se rade scene na aerodromu “Batajnica”. Bojan nije želeo da otkriva šta donose nove epizode, ali nam je potvrdio da se u seriju vraća Jelisaveta Orašanin u ulozi Roksande.

– Jelisaveta se vraća i to mi je veoma drago, ima nekih novih likova, ali suštinski se zapravo radi o istima koje smo upoznali u prethodne četiri sezone – rekao je Perić.

Ističe da se nije skoro desilo da je neka domaća serija doživela toliko nastavaka, podjednako gledanih, kao što je ova, kao i da mu je drago što je njegov lik sazreo i sada je drugačiji.

– Kada sam počinjao, sa 25 godina igrao sam dečka od 19, sada sam tokom emitovanja sazreo da igram nekoga svojih godina – veli Bojan. – Kao što se menja i odrasta publika, odrastamo i mi, odrastaju naši likovi, sada naši problemi nisu više detinji, promenili su se pogledi na život. Radujem se izazovu da ostanem isti, a mnogo drugačiji u odnosu na ono što je bila prva sezona.

Perić nam kaže da nije mogao da očekuje ovakav uspeh serije, jer nije imao prethodna iskustva da bi to mogao da zna:

– Mogao sam samo da se nadam i ta nada se isplatila, traje toliko godina i svaki put se opraštamo, ali prosto, publika traži da se to nastavi.

Govoreći o ulozi koja je za njega bila najznačajnija, kaže da je to upravo Danijel Stošić.

– Možda to nije uloga u kojoj sam najbolji, ali to je prva i zato je najbitnija – naglašava Perić.

Činjenicu da je popularan i da je miljenik žena Bojan skromno komentariše na sledeći način:

– Lepo je kada neko ceni ono što radite, a “Vojnu akademiju” vole svi da gledaju, i muška i ženska, i mlada i stara populacija.

Zanimalo nas je i kakva je situacija na ljubavnom planu, da li je zauzet, nakon što je krajem prošle godine raskinuo sa dugogodišnjom devojkom Anđelom Pavlović, a glumac nam je diplomatski odgovorio:

– U ovom trenutku je okej, dugo sam bio zauzet, a sada sam nekada više, a nekada manje zauzet.

Mladi glumac posebno vodi računa o tome kako se ophodi prema publici i obožavaocima i nikada mu nije teško da im izađe u susret i da se fotografiše sa njima. Jednom prilikom je otkrio da je kao dete i sam voleo da se slika sa poznatima, te da je imao divno iskustvo sa Dejvidom Bekamom, što je uticalo i na njegovo ponašanje prema fanovima. Kada je Bekam gostovao sa Real Madridom u Beogradu 2003, Bojan se tada slikao sa svim igračima, a kada je ugledao Bekama, i njega je zamolio za zajedničku fotografiju. On je pristao, ali njegovom ocu se desio peh sa foto-aparatom – isključio se. Kada je Bekam video o čemu se radi, rekao je da će sačekati da se sve pripremi za uspešnu sliku. Glumac je pričao da tih nekoliko sekundi dok su čekali i ćaskali nikada neće zaboraviti, a danas se i on na isti način ophodi sa obožavaocima.

– Nema ništa lepše u ovoj profesiji nego kada vas neko na ulici zaustavi, zamoli za fotografiju, ili za autogram, to je neka vrsta jasnog znaka da ste nešto uradili kako treba i meni je zbog toga veoma drago – rekao je Perić.

LjUDIMA JE DOSTA LAŽNIH UZORA

BOJAN veli da mu je značajno što učestvuje u projektu koji promoviše pozitivne vrednosti.

– To doživljavam kao društveno odgovornu stvar, serija se od početka bavi životnim problemima mladih ljudi, prijateljstvom i ispravnim vrednostima, bitnim stvarima, a toga godinama nema na televiziji i verujem da zato toliko opstaje – objašnjava glumac. – Ljudima je dosta nametanja nekih uzora koji nisu pravi. Godinama gledamo ljude koji nikako ne bi smeli da budu na televiziji, ali ima nade, jer neko u zemlji to prepoznaje.

Izvor: Novosti.rs

Lepa Reč
About Lepa Reč 1631 Articles
Lepa Reč je portal koji izveštava o lepim i pozitivnim vestima u Zemlji i inostranstvu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


twenty − 8 =