Barbi kuća iz snova je dostupna za iznajmljivanje

Fotografija: Pixabay.com

Pozovite još tri prijateljice, uskočite u ružičasti džip i krenite prema Malibuu, jer je Barbi kućica sada dostupna za iznajmljivanje. Iznajmljivaće se Barbi kuća za 60 dolara po noći, piše u CNN-ovoj reportaži o ovom nestvarnom luksuznom objektu.

Panoramski pogled na okean i glamurozni dekor oživljavaju ovu igru ​​vašeg detinjstva. Prava kuća ima čak i kultni ružičasti tobogan s balkona do bazena.

Svim fanovima Barbie lutke boravak u ovoj kući biće ostvaranje snova. Kuću možete da unajmite od 23. oktobra u 11 sati ujutru, a u kući možete boraviti samo dva dana od 27. do 29. oktobra.

Kuća je apsolutno zapanjujuća, ima dve spavaće sobe, kuhinju i mini terasu za meditaciju.

Svoj kutak u Barbi kući naći će i sve žene koje su umetničkog duha, jer sadrži sobu u kojoj možete da slikate.

Takođe, u kući ćete imati i veliki ormar i kućni bioskop. Ono što je specifično jeste da je u vili zabranjeno pušenje, zabave i kućni ljubimci.

Prvak mačevanja sjetske klase Ibtihaj Muhamad ponudiće praktično predavanje o mačevanju jedan na jedan. S pilotkinjom Džil Majers moći ćete obići Memorijalni svemirski centar Kolumbija.

A poznata kuvarica Džina Klark-Helm kuhaće vam hranu od svežih organskih namirnica, ali vam i održati praktičnu lekciju kuvanja.

Budući da je Barbi glamurozna devojka, slavna Džen Etkin pobrinuće se za šminkanje. Inače Džen Etkin sarađuje sa Kim, Kloi i Kortni Kardašijan.

Sve u čast 60. godišnjice brenda Barbi. Ne zaboravite da kažete svom Kenu da imate planove.

 

Izvor: DDL.rs

Lepa Reč
About Lepa Reč 1631 Articles
Lepa Reč je portal koji izveštava o lepim i pozitivnim vestima u Zemlji i inostranstvu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


eighteen − 2 =