4 znaka koja se najsporije zaljubljuju

Par na klupi
Fotografija: Oleksandr Pidvalnyi sa Pexels.com

Prebrzo zaljubljivanje može da bude veoma problematično, a ovi horoskopski znakovi definitivno nemaju problema s tim. Zaljubljuju se toliko sporo i oprezno da ponekad postaju iritantni.

U nstavku saznajte kome zvezde ne dozvoljavaju brzo zaljubljivanje.

RAK

Najveći emotivci među horoskopskim znakovima ujedno se i najsporije zaljubljuju iz vrlo jednostavnog razloga – jer jednom kad se zaljube, zaljube se jače od bilo kog drugog. Rakovi ne prihvataju polovična rešenja kad je u pitanju ljubav, zato će radije biti sami nego u vezi u kojoj nisu zaljubljeni do ušiju.

VODOLIJA

Vodolije misle da je zaljubljivanje divna pojava – za druge. Sebe ipak više vole da vide u slobodnijoj varijanti, zato svoj ljubavni život drže na poprilično osnovnoj razini.

DEVICA

Ovaj znak uvek jako želi da se zaljubi, ali nešto uvek pođe po zlu. Device se teško opuste i počnu da veruju drugima, zato je za njih zaljubljivanje složen proces koji neretko propadne.

JARAC

Prosečni Jarac zna tačno što želi u ljubavi i tačno kako treba da izgleda osoba u koju će da se zaljubi. Jarčevi ne prihvataju ništa manje od idealnog, a jednom kad pronađu svoju idealnu osobu, vrlo brzo shvataju da i ona ima svoje mane. Zato se često odljubljuju i traže dalje.

Izvor: DDL.rs

Lepa Reč
About Lepa Reč 1631 Articles
Lepa Reč je portal koji izveštava o lepim i pozitivnim vestima u Zemlji i inostranstvu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


four + 7 =