11 ženskih navika kojih se muškarci gnušaju

Foto: Pixabay.com

Neke ženske navike mnogim muškarcima su posebno neprivlačne (dakako, postoji mnogo više muških koje su ženama odvratne). Dlačice ispod pazuha, previše šminke i neprestano psovanje samo su neke od njih.

Postoji 11 situacija iz ženske higijene i ženskog ponašanja koje su muškarcima apsolutno odbojne. Neke stvari velika većina ljudi, dakle i muškaraca i žena, smatra odvratnim. Ipak, postoje neke koje su posebno odbojne baš muškarcima. Dok žene takve situacije smatraju uobičajenima i kategorizuju ih kao sasvim “nevine” radnje, muškarci ih takvim uopšte ne vide.  Naravno da ne trebate da se menjate, ali malo pristojnosti nikome nije naudilo, zar ne? Saznali smo kojih se to 11 situacija iz ženskog života muškarci apsolutno groze.

1. Dlačice na određenim delovima tela

Dlačice ispod pazuha ili na nogama, ali čak i rukama, mnogim su muškarcima neprivlačne. Naravno da je na vama i samo na vama hoćete li da brijate svoje pazuhe i šta god odlučili je Ok, ali ako od svog dragog očekujete da svoje lice održava glatkim, možda bi i vi trebali isto da učinite sa svojim telom.

2. Previše šminke

Muškarci vole prirodne žene. Iako će malo šminke samo istaknuti vašu lepotu, pritom ne treba preterivati. Nemojte izgledati kao druga osoba, ostanite svoji i samo malo istaknite delove lica na koje ste ponosni.

3. Previše sunčanja ili samopotamnjivanja

I taman ten povezan je sa šminkanjem jer ponovo znači da nije prirodno. Ne vole da vide ekstremno taman ten koji je još uz to zarađen u studiju ili preparatima za samopotamnjenje.

4. Preterivanje sa alkoholom

Samokontrola je naš prijatelj pa ako se kraj vas nalazi frajer na kojeg st bacili oko, nemojte baš tada preterati sa alkoholom. Štaviše, nemojte nikad preterati. Možda vas podstakne saznanje da je muškarcima odbojno videti ženu koja nije dovoljno odgovorna da se kontoliše dok pije alkohol.

5. Raščupana kosa

Niko se ne budi sa savršenim izgledom pop dive. Ipak, muškarcima se više sviđa ako žena pre izlaska opere kosu, očešlja se ili barem napravi simpatičnu frizuru – ma bilo šta čime će pokazati da joj je stalo do “pristojnog” izgleda.

6. Žene koje previše puše

Mnogo muškaraca puši i mnogima nije odbojno ako im se žena pridruži, štaviše, možda im je upravo to privlačno. Ali većini muškaraca, lično onima koji ne puše, ne sviđa se ako žena puši previše.

7. Loša oralna higijena

Ovo je verovatno situacija koju svi smatraju odbojnom. Jedan od nepisanih zakona naše civilizacije je osnovna i dobra oralna higijena. Pranje zuba, korišćenje zubnog konca i vodice za ispiranje trebalo bi biti svakodnevica, i to sa više ponavljanja u danu. Poljubac i loš zadah jako su loša kombinacija.

8. Plitke i materijalne žene

“Barbie look” ne znači da se žena mora ponašati kao “sponzoruša”, gledati na to koliko on zarađuje, gde je vodi i šta joj kupuje. Žene koje znaju da razmišljaju, razgovaraju i koje odišu inteligencijom muškarcima su uvek zanimljivije. Ako se žena vidi samo kao objekt, zašto bi je on gledao drugačije? Pokažite mu da vas srećnom ne čini samo skupoceni nakit i luksuzna putovanja.

9. Vulgaran jezik i psovanje

Muškarca će uvek pre privući dama nego “divljakuša s ulice”. Elegancija, dostojanstvenost i pristojan vokabular dosta su im privlačniji od vulgarnih reči i psovki.

10. Previše parfema

Intenzivan miris može izazvati i glavobolje. Svima, ne samo muškarcima. Oni osim toga više vole pristojan, nego napadan miris i više im se sviđa ako je u centru pažnje vaša ličnost.

11. Žena se previše trudi da bude slatka

Slatko tepanje i igranje uvojcima kose znak je nezrelosti i nije slatko. Muškarci zapravo ne vole da žena neprestano glumi damu u nevolji jer samo ispada nesposobna i neprirodno slatka.

Izvor: DDL.rs

Lepa Reč
About Lepa Reč 1704 Articles
Lepa Reč je portal koji izveštava o lepim i pozitivnim vestima u Zemlji i inostranstvu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


16 − nine =