TRI MODELA – TRI MILIONA: Lep uspeh Fijat- Krajsler automobila u Evropi

Fotografija: Pixabay.com

Nije ni malo lako osmisliti dugoročnu strategiju prodaje automobila na tržištu gde je konkurencija nikad jača,kao što je to slučaj sa Evropom.

Zato je podatak da je Fijat – Krajsler grupacija svoja tri modela,iz takozvane „Porodice500“, rodonačelnika „500“,, SUV model „500x“ i vozilo iz Kragujevca „500l“, prodala u tri miliona primeraka u Evropi za svako poštovanje!

Tromilioniti automobil iz porodice modela 500 koji je prodat u Evropi bio je novi, ekskluzivni FIAT 500C Star. On je postavio još jedan rekord za uspešnu porodicu modela koja je već osvojila publiku legendarnim modelom FIAT 500, urbanim automobilom za kupce koje zanima stil i mobilnost, potom svestranim modelom 500L, idealnim za mlade porodice, a potom i modelom 500x, najboljim italijanskim krosoverom sa kojim se uživa u dnevnim gradskim avanturama. Uspeh porodice modela 500 je svetski. Zanimljivo je da je 62% modela prodato izvan Italije, koja je i dalje najveće tržište, a za njom idu Ujedinjeno Kraljevstvo, Francuska, Nemačka i Španija.

Pročitajte još: Ubuduće električni automobili u EU moraće da prave buku

Rekordni model 500 je kabriolet sa Stella White bojom spoljašnosti ukrašenom pink nijansama koje savršeno idu uz ekskluzivnu unutrašnjost koja je u kombinaciji boje belog peska i crne boje sa elegantnimMatelasse elementima sa detaljima od eko-kože i utkanim tamno-crvenim logom modela 500.

Jedna od tajni uspeha ovog modela je njegova sposobnost da istražuje nove teritorije, stvarajući porodicu automobila koji su veoma različiti u pogledu namene, oblika i karaktera ali svi dele isti, nepogrešivi FIAT 500 oblik. Simbol italijanske proizvodnje poznat širom sveta kao izraz stila, konstantne inovacije i vrhunskog kvaliteta, FIAT 500 je prekršio tradicionalna pravila na svom matičnom tržištu, pokazavši da mali gradski automobil može da postane svetski hit i stvori čitavu porodicu zabavnih, pristupačnih automobila koji naglašavaju slobodu izbora i korišćenja. FIAT 500 danas pravi još jedan veliki korak napred uvođenjem važnih novina, kao što su dve nove najjače verzije – Star i Rockstar.

Pročitajte još: GUMA BEZ VAZDUHA: “Mišlen” predstavio najnoviji pneumatik

Reflektori su takođe upereni i u novi model 500x, koji je kompletno redizajniran prošlog septembra kako bi nastavio da igra vodeću ulogu. Ovaj model je ubedljivi lider u svom segmentu u Italiji i konstantno je u top 10 najboljih modela u Evropi još otkad se pojavio na tržištu 2014. godine. Ponos italijanske proizvodnje, novi FIAT 500x kombinuje vanvremenski stil i dizajn sa inovativnom tehnologijom koja će zadovoljiti najnovije potrebe vezane za mobilnost. Ovaj model nije slučajno bio prvi FIAT automobil koji je dobio nove, efikasne i inovativne FireFly Turbo 1,0 i FireFly Turbo 1,3 motore koji predstavljaju najnoviji tehonloški rekord FCA grupacije u domenu motora.

Udobni 500L, koji predstavlja idealno rešenje za potrebe savremenih porodica, zaokružuje porodicu modela 500. Osvežen 2017. godine, ovaj model savršeno otelotvoruje koncept „kul i sposobnog“ automobila koji kombinuje legendarni stil modela 500 i savršeno funkcionalan italijanski dizajn. Koja je tajna ovog modela? Još više prostora, još više tehnologije i mnogo karaktera.

Izvor: Novosti.rs

Lepa Reč
About Lepa Reč 1631 Articles
Lepa Reč je portal koji izveštava o lepim i pozitivnim vestima u Zemlji i inostranstvu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


four + 6 =