Vaš život treba da bude odraz onoga što najviše volite i što vas čini srećnim

Fotografija: Pixabay.com

Kako živeti srećan život? Odgovor na ovo pitanje traže mnogi. Neki ga pronađu, a neki ceo život lutaju u potrazi za njim. Možda vam ovaj tekst pomogne u ovoj potrazi.

Vaš život treba da bude odraz onog što najviše volite i šta vas čini srećnim. Zato nemojte da se družite sa lošim prijateljima koji vas zovu samo kad im treba piće. Ne družite se sa lošim ljudima koji nikad ne drže reč i čekaju vas. I nikad ne pristajte na lošu kafu.

Postoje područja u kojima nikada ne biste trebali prihvatiti osrednjost. Za neke stvari se vredi boriti.

Možda će reći da ste sebični, jednostavno samo zato što se borite za sebe i što radite ono što vas čini srećnima.

Ako živite, neprestano brinući o tome šta drugi misle o vama, tada ćete imati vrlo miran i vrlo dosadan život. Ako vaša strast za životom plaši ljude, pustite ih da beže. Ako je nekome vaš život previše, neka ga pusti, piše Still.

Vaš život treba da bude odraz onoga što najviše volite i što vas čini srećnim.

Ne treba da se bojite to da kažete. Ako se ponašate kao da vam nije stalo, od života nećete dobiti ništa. Sve je jednostavno. Biti ravnodušan nije dobro. Ljudi žele da budete to što jeste, da prihvatite sebe.

Postoji milion drugih stvari koje nećete moći da kontrolišete i koje ćete morati da pustite. Obično je to povezano sa drugim ljudima i to šta oni misle, osećaju ili rade.

Ono što možete promeniti je ono što dozvolite u svom životu. Možete kontrolisati svoj životni standar i način na koji želite da živite.

Ali ako život provodite brinući o tome šta drugi misle, onda ćete ići na piće sa ljudima kojima ništa ne značite, pićete lošu kafu, vodićete osrednji i površan razgovor, živećete osrednji i površni život.

Život je kratak da biste trošili energiju na stvari koje vas iscrpljuju. Prestanite da budete ravnodušni. Fokusirajte se na ono što možete da učinite da biste bili srećni.

 

Izvor: Luftika.rs

Lepa Reč
About Lepa Reč 1632 Articles
Lepa Reč je portal koji izveštava o lepim i pozitivnim vestima u Zemlji i inostranstvu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


five × two =