TOP 5 PRED JESENJIH TRENDOVA: Dočekajte NOVU SEZONU kao dama za kojom se svi OKREĆU NA ULICI

Fotografija: Pixabay.com

Trendovi koji će osvojiti novu sezonu jesenjeg uličnog odevanja inspirisani su: military izgledom – široke pantalone i košulje sa džepovima (uključujući i haljine),  pončo ogrtačima u raznim dezenima, zatim modnim kombinacijama inspirisanim Holivudom, kao i nezaobilaznim boho stilom.

  1. STAY CARGO

Military trend se ove sezone vraća i to u dosta raznovrsnijoj ponudi, pa će tako pored legendarnih pantalona sa velikim džepovima, aktuelne biti i midi haljine na kopčanje kao i lagane parke sa podesivim pojasevima. Originalna kaki boja, komadi sa džepovima i širokih krojeva, doneće nam odevne kombinacije u stilu 90-ih, pri čemu će svaka od nas kroz samo jedan komad moći da se izdvoji iz mase i bude zapažena.

  1. ROCK OUT THIS TEE

Majice su uvek IN! One će i ove sezone biti naš savršeni saveznik u kombinaciji sa omiljenim džinsom. Majice sa grafičkim printovima su nesumnjivo komad koji naš izgled upotpunjuje bez previše razmišljanja o uklapanju sa ostalim detaljima. Majica sa dobrim printom vrlo brzo pretvara monotonu odevnu kombinaciju u zabavan i trendi izgled. Springfield najavljuje novu sezonu majica kroz zanimljive teme printova inspirisane filmom, ali i kroz saradnju sa vrlo kreativnom ilustratorkom Anom Hard.

  1. PUMP THE FLOWER VOLUME

Odevne kombinacije inspirisane country stilom postale su neizostavne za kraj leta. Haljine i suknje različitih dužina, lagane i lepršave tkanine i cvetni detalji daće nam pravi Casual Look za bilo koji izlet van grada. Da ova odevna kombinacija bude dobitna, dodajemo antilop kaubojske čizmize i mini torbu u kontrastnoj boji.

  1. IT’S A BOHO WORLD

U garderoberu jedne Springfield devojke, obavezan je boho stil, pa tako i ova sezona donosi mnogo romantičnih komada koje treba posedovati! Duge haljine sa geometrijskim motivima ili lagane bluze u bež tonovima vešto će se kombinovati sa ključnim komadima kao što su zvoncare od teksasa ili šeširi sa nitnama.

  1. THE CAPE

Nesumnjivo, ono što morate imati u vašem garderoberu za off-road avanture je pončo. U nijansama sive & crne ili braon & bež, sa kariranim ili geometrijskim šarama, ovaj dodatak će biti savršen za sve jesenje kombinacije! Evo i saveta za kombinovanje.

 

Izvor: Dnevno.rs

Lepa Reč
About Lepa Reč 1631 Articles
Lepa Reč je portal koji izveštava o lepim i pozitivnim vestima u Zemlji i inostranstvu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


1 × 5 =