Šta omiljeni ukus sladoleda otkriva o vama

Fotografija: Pixabay.com

Osveženje od vrućina često nam pruži i obožavana ledena poslastica – sladoled. Svako ima najdražu aromu sladoleda koja, iznenađujuće, može da otkrije nešto i o karakteru osobe. Zabavite se i pročitajte šta omiljeni ukus sladoleda govori o vama.

Koji je vaš omiljeni ukus?

Čokolada

Koketna ste, zavodljiva, živahna i šarmantna osoba. Na vašem dobrom izgledu i pameti drugi vam često zavide. Štaviše, često žele da budu poput vas. Obdareni ste retkim talentom o kojem većina može samo da sanja. Ipak, neretko ste i lakoverni, te volite da vam je život ispunjen dozom dramatike.

Vanila

Volite rutinu, jednostavan i miran život bez previše neočekivanih uzbuđenja i situacija koje niste mogli da predvidite. Neki bi vaš život opisali dosadnim, ali vi jednostavno znate da cenite život sam po sebi i da uživate u sitnicama i malim zadovoljstvima.

Voćni ukusi

Tolerantna ste, obzirna i odana osoba. Krasi vas sposobnost logičnog razmišljanja u svakoj situaciji.

Isto kao što imate tolerancije prema drugima, očekujete da i drugi budu tolerantni prema vama. Vaš životni moto je ”živi i pusti druge da žive”. Ustvari vam nije ni bitno šta drugi misle o vama, jer ste se vi pomirili sa svojim životnim odlukama.

Straćatela

Zahtevna ste, odlučna i dosledna osoba koja se ne odriče svojih principa i uverenja. Tražite mnogo i od sebe i od drugih, te gotovo nikada niste potpuno zadovoljni. Izbirljivi ste, ali barem znate šta želite. Ipak, ne bi bilo naodmet da se ponekad opustite, budete spontaniji, uživate i da se nagradite za sopstveni rad i trud.

Pistaći

Krase vas prigušena sofisticiranost i damski maniri. Uvek ste uglađeni, uljudni, a vaš ”gospodski” rečnik impresionira svakoga s kim razgovarate. Nije ništa neobično videti ljubiteljku pistaća na plaži u šeširu s velikim obodom – jer ona voli eleganciju i damski stil.

Sladoled sa komadićima čokoladnog keksa

Pomalo ste štreberski tip, ali na potpuno simpatičan način i drugi vas smatraju milom i vrlo pametnom osobom.

Obožavate da čitate i kod kuće vrlo verovatno imate hrpu knjiga. S knjigom u ruci vi ste na svome. Omiljena mentalna hrana vam je upijanje novih znanja i širenje vidika.

Lešnik ili orah

Privržena ste, poštena, savesna i pristojna osoba. Imate visoke standarde kada je reč o tome što je ispravno, a šta nije. Uvek se bojite da ćete povrediti tuđa osećanja.

Izvor: DDL.rs

Lepa Reč
About Lepa Reč 1631 Articles
Lepa Reč je portal koji izveštava o lepim i pozitivnim vestima u Zemlji i inostranstvu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


16 − 3 =