Put oko sveta VOZOM za 56 dana

Fotografija H H Pexels.com

Aranžman „Oko sveta“ vodi putnike na kultna mesta – od Velikog kineskog zida preko Crvenog trga u Moskvi do Velikog kanjona u Sjedinjenim Američkim Državama i spektakularnih krajolika Australije.

Kompanija za organizaciju putovanja vozom Railbookers najavila je ultimativnu avanturu – put oko sveta u trajanju od 56 dana. Ova pustolovina podrazumeva prolazak kroz četiri kontinenta, pet nacionalnih parkova i 20 legendarnih gradova.

Put započinje u Londonu, a prolazi se i preko Kopenhagena, Stokholma i Helsinkija, istražuju se lepote Rima, Praga i Beča, upoznaje se Ulan Bator, Peking i Hong Kong, uživa se u Sidneju, Los Anđelesu i Njujorku.

Turistički aranžman u trajanju od 56 dana iznosi oko 13.679 britanskih funti, odnosno oko 15.470 evra. U cenu su uključene karte za voz, 42 noćenja u hotelskim sobama, 11 noćenja u vozu, kao i jedno spavanje na brodu. Iznos pokriva i 51 obrok u različitim zemljama sveta, ulaznice za poznate turističke atrakcije predviđene putovanjem i posebno organizovane ture.
Važno je znati i to da u cenu nisu uračunate tri karte za avion koje su potrebne za prelazak s jednog na drugi kontinet.

Izvor: BIZlife.com

Lepa Reč
About Lepa Reč 1632 Articles
Lepa Reč je portal koji izveštava o lepim i pozitivnim vestima u Zemlji i inostranstvu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


one × 2 =