Pitanje koje morate da postavite partneru pre zajedničkog života

Fotografija: Pixabay.com

Kada je pravo vreme sa partnerom za zajednički život, zavisi od para do para, ali jedna je stvar svima zajednička – pitanje koje morate postaviti partneru pre nego što se odlučite za taj korak.

Anketa stranice Rent.com želela je da otkrije koja je to stvar zbog koje parovi u vezi najviše žale kada je reč o početku zajedničkog života, a odgovor bi mogao da vas iznenadi.

U anketi je 1000 parova dobilo pitanje: Šta biste želeli da ste raspravili s partnerom pre nego što ste započeli zajednički život, a pitanje koje je naveo najveći broj parova bilo je: Kako ćemo podeliti plaćanje računa?

Fotografija: Pixabay.com

Uz to, 16 posto parova priznalo je da je raspodela plaćanja računa bila najteža tema koju su trebali započeti.

Međutim, iako započinjanje te teme može biti nezgodno pre nego što se usele zajedno, odgađanje razgovora samo će otežati i pogoršati situaciju. Zato se parovima savetuje da sva pitanja u vezi plaćanja računa raščiste pre nego što se usele u zajednički dom.

Većina parova problem reši tako da svako plaća pola računa, a neki pronađu i druge načine kako bi plaćanje računa bilo što pravednije.

Koji god način izabrali, najvažnije je da na vreme o tome razgovarate s partnerom kako biste izbegli bilo kakva neugodna iznenađenja kada počnete zajednički život.

 

Izvor: DDL.rs

Lepa Reč
About Lepa Reč 1631 Articles
Lepa Reč je portal koji izveštava o lepim i pozitivnim vestima u Zemlji i inostranstvu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


2 × four =