Ovim horoskopskim znacima najduže treba da se oporave nakon raskida!

Fotografija: Pixabay.com

Prekid veze uvek teško pada barem jednoj strani, a to često može biti povezano i s horoskopom.

Dok za neke to znači novu stranicu u knjizi života, postoje horoskopski znaci kojima je veoma teško zaboraviti prošlost, pa se teže nose s raskidom od drugih. Ova tri znaka zodijaka najteže leče slomljeno srce.

Lav

Lavovi svoje srce ne poklanjaju baš lako, ali za osobu koja ipak uspe da ih osvoji spremni su da urade baš sve. Iz tog razloga, nakon raskida s nekim s kim su mislili da će provesti ostatak života, zbog straha da ponovno ne budu povređeni, mnogo teže stupaju u nove veze i suzbijaju svoje emocije.

Strelac

Iako su Strelčevi po prirodi zaljubljivi, teško stupaju u ozbiljne veze. Ali jednom kad se nekome prepuste u potpunosti, pa ih ta ista osoba ostavi slomljenog srca, postaju još oprezniji oko ljudi i upoređuju sve potencijalne partnere s bivšim.

Rak

Osobe rođene u ovom znaku uopšteno teško podnose sve rastanke, pa tako i one ljubavne. Kada su u vezi, Rakovi su potpuno predani voljenoj osobi i skloni su idealizovanju, zbog čega im raskid obično mnogo teže pada nego osobama rođenim u drugim horoskopskim znacima.

Lepa Reč
About Lepa Reč 1631 Articles
Lepa Reč je portal koji izveštava o lepim i pozitivnim vestima u Zemlji i inostranstvu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


seventeen − 5 =