Ova tri horoskopska znaka će vam teško reći “Volim te”

Fotografija: Pixabay.com

Oni nisu laki na rečima, ali ni na osećajima. Osobama rođenima u ovim znakovima zodijaka izgovaranje reči “volim te” predstavlja veliki izazov, piše Cosmopolitan pa se ne nadajte tome u prvim mesecima veze.

Reč je o sledećima znakovima:

Strelac

Strelci su osobe koje se ne vole vezati ni za mesto ni za osobu. Oni se retko istinski zaljubljuju i teško im je zamisliti da će provesti ostatak života s jednom osobom. Oni ljubav najčešće izjavljuju samo najbližim članovima porodice.

Blizanci

Baš poput Strelaca, Blizanci se ne vole vezati za nekoga, a nisu ni naročito romantični pa im je izjavljivanje ljubavi poprilično ženskasto i ljigavo. Po njihovoj meri su prolazne avanture i lude zabave pa čak i ako vam kažu da vas vole, to vrlo verovatno ne misle u potpunosti.

Vodolija

Vodolije nisu avanturisti poput Strelaca i Blizanaca, ali vrlo oprezno biraju osobu za koju će se vezati. Oni čekaju da prođe određeni “testni” period u kojem će zaključiti da li je ta osoba potpuno kompatibilna s njima ili ne. Vodolije nisu laki ni na delima ni na rečima i sve što oni čine je vrlo promišljeno.

 

Izvor: Novosti.rs

Lepa Reč
About Lepa Reč 1631 Articles
Lepa Reč je portal koji izveštava o lepim i pozitivnim vestima u Zemlji i inostranstvu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


18 − 9 =