“Ja preduzetnik” Đorđa Petrovića

Fotografija: Youtube printscreen
Volite da gledate dokumentarne emisije o uspešnim firmama, njihovim osnivačima, njihove priče? Šta biste rekli ako bih Vam rekao da možete gledati emisije o Srpskim uspešnim osnivačima firmi, i njihove priče, probleme, uspone, padove, kako razmišljaju,….? Ne verujete mi? E moraću da Vas razočaram!
Preduzetnik Đorđe Petrović, poznati Srpski biznismen pokrenuo je projekat i Youtube kanal pod nazivim “Ja Preduzetnik” u kom posećuje poznate domaće preduzetnike i intervjuiše ih na veoma specifičan način. Osvrće se na njihove početke, ne samo preduzetničke početke, već životne, od rođenja pa do dana intervjua, pokušava da odgovori kako i zašto su postali to što jesu, kako su došli do uspeha, a i šta bi poručili sebi kada bi mogli da se vrate kroz vreme. Sve ovo, i mnogo više možete pogledati u za sada objavljene dve epizode.
U prvoj epizodi, gostovao je Nebojša Matić, osnivač i direktor jedne od najuspešnijih kompanija koja se bavi elektronikom sa ovih prostora “Mikroelektronika“, njegova zanimljiva i više nego poučna životna priča. Prvu epizodu možete pogledati na sledećem linku:
U drugoj emisiji, Đorđe dovodi mladog ispešnog menadžera Darka Mandića koji je veoma mlad od menadžera dospeo do direktorske pozicije, njegova iskustva, način razmišljanja i planove. Epizodu sa Darkom možete pogledati na linku:
S velikim nestrpljenjem očekujemo treću epizodu, novu uspešnu priču, i zanimljive poglede na svet biznisa, kao i savete.
Nadamo se da Đorđe neće posustati, da će emisije imati veliku gledanost i da će nastaviti da nam prezentuje životne priče uspešnih ljudi sa naših prostora, koji zaslužuju da im bude posvećeno mnogo više vremena nego što je inače.
Dušan Petrović
About Dušan Petrović 13 Articles
Rođen u Zemunu one godine kad se dogodila Černobiljska katastrofa. Od malena ozračen tehnologijom, računarima i internetom. Završio Mašinski fakultet u Beogradu, ali uvek težio internetu. Osnivač online portala LepaRec.org

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


two + six =