Evo na koji način se svaki znak nosi sa prevarom

Fotografija: Pixabay.com

Na Raka će prevara ostaviti ozbiljne posledice, a Devica će angažovati advokata čim sazna za preljubu. Lav nakon prevare više neće moći da veruje partneru. Saznajte na koji način se svi horoskopski znakovi ponašaju kada je prevara u pitanju.

 

Ovan

Pobesnećete, vikati i lupati oko sebe, a partnera “počastiti” porcijom uvreda. Ne znate i ne želite da praštate, pa odmah pomišljate na razvod braka ili konačan razlaz. Neveru doživljavate kao lični poraz, zbog kog se u vama gasi svaki interes prema partneru.

Bik

Kada saznate za neveru, treba vam vremena da shvatite šta se zapravo dogodilo. Vaša početna blokada i čudan mir s kojim primate takvu vest, samo su zatišje pred buru. Kada otkrijete pravo stanje stvari, pobesnite i vređate, terate partnera ili sami odlazite. Kada vas bes popusti, spremni ste da se vratite i počnete ispočetka.

Blizanci

U trenutku kada čujete da vas je partner prevario, mislite da se on samo šali. Tražićete dokaze da se to stvarno dogodilo i tek kada shvatite da je to istina, počećete sa histerijom. Ali kako vaša ljutnja većinom kratko traje, znate partneru da oprostite i pružite mu priliku za nov ljubavni početak.

Rak

Prevara na vas ostavlja trajne posledice. Prevari li vas partner, u svakoj sledećoj vezi ćete biti opterećeni mišlju da vas to iskustvo opet čeka. Kako obožavate decu i pod svaku cenu želite da okupite porodicu, spremni ste da oprostite i pređete preko svega.

Lav

Osim što ste povređeni, opterećeni ste podsmehom okoline i svešću da je u očima drugih srušena idealna slika vašeg braka ili veze. Iako ste po prirodi velikodušni, teško će partneru ikad više verovati i najviše zato ste spremni da ga ostavite.

Devica

Kada saznate za neveru, odmah ćete angažovati advokata ne bi li saznali šta sa razvodom dobijate, a šta gubite. Smireno, kao da se to događa nekom drugom, nastojaćete u svoj život da uvedete novi red i smisao, ali bez bivšeg partnera.

Vaga

Nastojaćete da shvatite motive partnerove nevere i diplomatski pokušati da izgladite problem. Znate da praštate pod motoom da je ljudski grešiti. Čak i kada shvatite da tu ljubavi više nema, ostajete vezani uz partnera boreći se za nastavak odnosa.

Škorpija

Odmah ćete hteti da saznate ko je osoba koja vam je uzurpirala privatni život, i pošto – poto da joj se osvetite. Istog trenutka završavaju sve vaše fizičke i osećajne veze sa partnerom. Na prekid ste spremni bez obzira da li se radi o vezi ili braku u kojem imate decu.

Strelac

Pokušaćete da shvatite i pojmite razloge zbog kojih je došlo do nevere. Nećete odmah razmišljati o razvodu ili prekidu, nego ćete pokušati sa partnerom da razgovarate, kako bi zajednički uvideli koliko tu ima ljubavi i mogućnosti da se greške isprave.

Jarac

Podnećete partnerovu drskost ili neslaganje, ali neveru nikad! Bez propitkivanja zašto je do toga uopšte došlo, napuštate partnera bez da vam padne na pamet pomirenje. Celi događaj ćete pokušati što pre da zaboravite, ali on će vas, kao najgora noćna mora, pratiti još dugo.

Vodolija

Svesni ste da je nevera česta pojava u gustom prometu ljubavnih veza i brakova, pa vas to neće šokirati. Možda ćete kriviti sami sebe jer propagirate slobodu odnosa. Nećete samo tako prekinuti odnos, štaviše, vaš će interes i razumevanje za partnera da ojača.

Ribe

Toliko se vežete za partnera da na njegovu neveru katkad ostajete slepi. Ne želite da vidite istinu i činjenično stanje, a ako vam je ta istina bolno servirana od partnera, napravićete histeriju i padati u stanja depresije, ali nećete ostaviti partnera čak i ako znate da ste nevoljeni.

 

Izvor: DDL.rs

Lepa Reč
About Lepa Reč 1699 Articles
Lepa Reč je portal koji izveštava o lepim i pozitivnim vestima u Zemlji i inostranstvu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


eleven − 11 =