Da li “UHODITE” ljude na društvenim mrežama? Ukoliko je vaš odgovor “DA”, evo zbog čega to radite!

Fotografija: www.dnevno.rs

Svako od nas je barem jednom “uhodio” neku osobu preko društvenih mreža, ali odgovor na pitanje zašto to radimo, retko ko od nas može da da.

Dostupnost informacija o svakome od nas drastično je porasla sa pojavom društvenih mreža. Sa samo nekoliko klikova, danas možemo otkriti sve o osobi koja nas zanima. Uz pristup njenom Instagram i Facebook profilu sasvim jednostavno saznaćemo šta voli, gde izlazi i čime se bavi osoba koja je predmet našeg interesovanja.

Svako od nas je barem jednom “uhodio” neku osobu preko društvenih mreža, ali odgovor na pitanje zašto to radimo, retko ko od nas može da da.

Uhodimo najčešće osobu koja nam se dopada, kako bismo o njoj saznali sve što nas zanima i kako bismo pronašli način da je bolje upoznamo.

Ponekad uhodimo ljude na društvenim mrežama kako bismo smirili sopstveni ego, objašnjavajući sebi da se oni na društvenim mrežama lažno predstavljaju, a mi zapravo znamo ko su oni zaista.

Praćenje ljudi i njihovih života putem društvenih mreža veliki je začarani krug. Umesto da se bavite tuđim životom to vreme potrošite readeći nešto što će poboljšati kvalitet vašeg života i ubrzo ćete se osećati mnogo bolje i ispunjenije.

Izvor: www.dnevno.rs

Lepa Reč
About Lepa Reč 1631 Articles
Lepa Reč je portal koji izveštava o lepim i pozitivnim vestima u Zemlji i inostranstvu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


fifteen − 4 =