Čime i kako meriš?

“Jesi li ti business coach?”

“Zar je to važno?Koliko je relevantno za temu o kojoj pričamo?”

“Nije mi važno, rekli su mi da treba da tražim business coach-a!”

“Jesam! No, to nije važno. A znaš zašto nije važno? Ko čini tim? Funkcionalni, organizovani i motivisani pojedinci! A prvo Vi,kao vlasnik i direktor kompanije!”

Velika je zabluda da vlasnici malih i srednjih kompanija, preduzetnici znaju šta ili ko im treba da bi restruktuirali firmu, unapredili prodaju, poboljšali protok informacija, komunikaciju…

I zato lutaju!

Čuli su da je počela digitalizacija,da moraju da promene nešto, pročitali su ponešto, međutim mnogi pojmovi su engleske skraćenice i u njihovom dnevnom poslu nemaju baš dodira sa istim.

Plaćaju raznorazne obuke, seminare gde šalju zaposlene, treninge, a rezultata često nema.

Nema ga, jer ne postoji doslednost u sprovođenju, a samim tim nema ga ni u izvršenju! Zaposleni se začas vrate starim navikama. Lakše je! Poznato loše je bolje od nepoznatog kakvogod bilo! – uverenje koje je duboko ukorenjeno u sve nas.

Ovde je osnovno – koji je kriterijum? Za sve što želite, za svaki korak, za cilj i čime će da se meri?

Sanja Đorđević
About Sanja Đorđević 34 Articles
Moji rezultati su moja priča! Kažu da sam surovo realna i iskrena, otvorena, optimistična , poslovna, radoholik, samosvesna, orijentisana na rezultat i uvek nasmejana, a opet prijatelji znaju da sam sanjar, pesnik, skitnica dedin, večiti Lunja, koji bez obzira na sve , veruje i dalje u ljude, veruje u ono dobro u svima nama. Često budna sanjam. Osvanem u kovitlacu neobuzdane mašte od koje samo kad svane sunce uspevem da pobegnem. Postojim – vidljiva, otvorena, prisutna, bez želje da se krijem. Zenit je moj ambijent. Sve što poznajem, priznajem i poštujem, nalazi se tamo, na vrhu moći i vrhuncu ljudskih sposobnosti. To što tome težim ne znači da ću uvek na cilj i stići. Dobro mi je znana granica između želeti i moći. www.built4u.rs agencija za kosalting, organizaciju prodaje i IT rešenja

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


fifteen + 16 =