Armaf Club de Nuit – linija parfema za svačija čula

lepa rec parfemproduction-8450202
Pexels.com

Club De Nuit brenda Armaf je jedna od najtraženijih mirisnih linija u Srbiji. Dolazi iz UAE, sa Bliskog istoka i predstavlja nam različite note za nju i njega tako da svako može da pronađe idealan miris. Reč je o parfemima koji su označeni kao klonovi skupljih varijanti, ali imaju i svoje osobenosti zbog kojih ih mnogi obožavaju.

Prodaje se pod okriljem kuće Sterling i iako postoje kopije, originalan parfem je ipak najbolji izbor jer se dobija kvalitet za uložen novac. Originalan parfem ima i originalan miris, ali i trajanje po kojima su originalni proizvodi poznati.

Bilo da se biraju za sebe ili kao poklon, Armaf parfemi su jedan od najlepših i najtraženijih i odlični su i za dnevnu i za večernju varijantu. Dopadaju se i mlađim osobama, ali i onima u zrelim godinama. Zbog svih svojih osobina i jeste jedan od najpopularnijih parfema danas.

Armaf Club de Nuit Intese Man

Muški parfem Club de Nuit je jedan od najpopularnijih muških mirisa i napravljen je po uzoru na parfem Aventus Creed, ali uz pristupačniju cenu. Spakovan je u crnoj bočici, sa crnim poklopcem i pločicom sa oznakom Amarf koja visi na kratkom lancu.

Reč je o drvenom, začinskom mirisu, ali za razliku od Creed, ovaj parfem ima jači ananas kao gornju notu i uopšte malo više podseća na voćne mirisne note od drugih parfema.

Parfem traje na koži oko 6 sati, ali sve zavisi od sredine u kojoj se nosi i koliko je muškarac aktivan. Ono što je sigurno je to da se može nositi i kao dnevna i kao noćna mirisna varijanta i dopada se mnogima, a naročito za moderne muškarce koji vole da se istaknu.

Amarf Club de Nuit Women

Club de Nuit Women je napravljen po uzoru na Coco Chanel Mademoiselle i dame ga obožavaju.

Nije previše blag, ali isto tako ni prejak pa se može nositi i kao dnevna i kao večerna varijanta. Reč je o cvetno-voćnom parfemu kod koje su gornje note breskva, pomorandža, grejpfrut i bergamot, a donje note pačuli, mošus, vanila i vetiver.

Prijatan parfem zapakovan u roze bočici sa zlatnim poklopcem je savršen poklon za svaku damu i odgovaraće svakoj prilici. Povoljni je od Chanel parfema, a pruža sličan miris i dugotrajnost od nekoliko sati pa ga zato mnoge dame traže.

Amarf Blue Iconic

Blue Iconic je nastao kao replika popularnog Chanel Bleu mirisa i verno odražava se mirisne linije, ali i on ima svoje osobenosti zbog kojih ih muškarci obožavaju.

Nalazi se u plavoj bočici sa srebrnim poklopcem i nudi višečasovan aromatični drveni miris kod kog su voćne note gornje, a sandalovo drvo, amber, tamjan, pačuli… donje note.

Kombinacija donosi dopadljiv miris za one koji žele da se istaknu. Može se kupiti i bez prethodnog testiranja i sigurno je da će se iskoristiti bilo kao dnevna, bilo kao noćna mirisna varijanta.

Unisex parfem – Milestone

Amarf Milestone je uniseks parfem koji podseća na Creed Millesime Imperial koji ima blažu notu pa je odličan za letnje vreme i dnevne varijante.

Nalazi se u zlatnoj bočici i nosi mošusni drvenkasto-voćni miris. Gornje note podsećaju i na morske mirise, a uz miris crvenog voća i bergamota, dobija se blaga mirisna linija koja prija i muškarcima i ženama.

Pošto je reč o univerzalnom mirisu i on se može kupiti dragoj osobi jer se većini sviđa i kao blag miris može biti često nanošen i da ne opterećuje čula. I on kao i drugi Club de Nuit mirisi traju nekoliko časova i prijaće kako osobi koja ga nosi, tako i okolini oko njega.

Nabrajanje bi moglo da ide i dalje, tu su Sillage koji je klon parfema Creed Silver Mountain Water, Amarf White for Women koji podseća na Baccarat Rouge 540, ali i Pride koji verno kopira Sauvage…ali i mnogi drugi koji donose svežinu i prijatne mirise svaki put.

Bilo da odaberete jedan ili više njih, dobićete mirise koji podsećaju na skupe mirisne note, ali po povoljnim cenama i uz brigu o dizajniranju svakog detalja. 

Posetite prodavnicu ili poručite online, sa Club de Nuit parfemima nema greške. U našoj zemlji su omiljeni kako muškarcima tako i ženama.

Postojani su, lepo mirišu, upakovani su u luksuzno pakovanje. Odaberite svog favorita i kupite ga u prodavnici originalnih parfema jer ćete samo tako dobiti najbolje za izdvojen iznos.

Srbijanka Stanković
About Srbijanka Stanković 37 Articles
Aska - crna ovca i pisac. Kalinina i Lazareva mama. Žmuova. Budna već tri veka.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


10 − two =