Ove jakne i kapute svaka žena mora da ima u svom garderoberu

Fotografija: www.cdm.me

Do svog četrdesetog rođendana, trebalo bi da imate toliko koliko sređen život, zar ne?

Pa, zašto vaš garderober tada ne bi bio sređen i kompletan takođe? Iako modne kuće, influenseri i drugi trendseteri izbacuju nove hitove iz godine u godinu, moda sve više poprima lice mladih osoba, što ne znači ni u kom slučaju da zrelije dame ne mogu pronaći ono što njima najviše odgovara.

Kada se radi o modi, važno je odabrati stvari koje se vama dopadaju, koje vam lepo stoje i koje jednostavno želite da nosite.

Najvažnije je da znate kako da sa ponosom „nosite“ svoje godine.

Mi vam ovog puta otkrivamo pet tipova jakni, mantila i kaputa koje svaka žena treba da ima u svom garderoberu do četrdesete godine.

Bajkerska jakna

Naravno, možete je upariti sa kombat čizmama i crnim farmerkama, ali ne morate.

Fotografija: www.cdm.me

Ovakva jakna će predivno izgledati sa midi suknjom i statement čizmama, koje će ublažiti njen pank efekat i kreirati elegantnu vibraciju.

Trenč mantil

Ovo je jednostavno ikonska silueta.

Fotografija: www.cdm.me

Nosite je tokom nedelje u business ležernom stilu, ili preko farmerki i džempera za uglađeni opušteni izgled. Ovakav mantil vas nikada neće izneveriti.

Blejzer

Kada govorimo o vanvremenskim komadima, dobro skrojeni blejzer je još jedan savršeni dodatak garderoberu svake žene, a nije namenjen samo poslovnim sastancima.

Fotografija: www.cdm.me

Kombinujte ga sa svilenim kamisolima i skinny pantalonama tokom večernjih časova, za neodoljive seksi vibracije. Odaberite model u boji kao što je oker, teget ili crna.

Statement kaput

Ovakav kaput je nešto poput interesantne koktel haljine.

Fotografija: www.cdm.me

Bilo da ima odvažnu boju ili materijal, on privlači pažnju. Nećete ga nositi svakog dana, ali ćete se dobro zabaviti kad god da ga obučete.

Teksas jakna

Lepota teksas jakne ogleda se u tome što je možete nositi sa praktično svakim odevnim predmetom iz svog garderobera – bilo da su u pitanju farmerke ravnog kroja ili midi suknja A kroja.

Fotografija: www.cdm.me

Ona se sjajno kombinuje i sa neutralnim bojama i ludim dezenima. Nosite je samostalno tokom jeseni i proleća, i slojevito, ispod debljih kaputa i jakni tokom zime.

Izvor: www.cdm.me

Lepa Reč
About Lepa Reč 1195 Articles
Lepa Reč je portal koji izveštava o lepim i pozitivnim vestima u Zemlji i inostranstvu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


three × five =