Modni aksesoari koje dame žele na svom muškarcu

LEPTIR-MAŠNA

Fotografija: Pexels.com
Fotografija: Pexels.com

Leptir-mašne devojkama izgledaju neočekivano seksi, pa zato ona ne bi trebalo da bude rezervisana samo za formalne događaje. Postoji dosta casual leptir-mašni za vaše svakodnevne kombinacije.

Ipak, u ormanu svakako morate da imate jednu klasičnu crnu leptir-mašnu.

“Leptir mašna je seksi simbol samopouzdanja. Kada god muškaraca napravi modni izbor koji je iznad norme, on izražava samopouzdanje i kreativnost, a to žene baš vole”, kaže Ejpril Masini, ekspert za veze.

TREGERI

Šta se slaže bolje sa leptir mašnom od tregera?

Oni su neverovatno atraktivan aksesoar i za posao i za svečane događaje, jer dodaju sofisticiranost vašoj kombinaciji i čine da izgledate neverovatno dobro.

Najbolje je da imate tregere u neutralnim bojama – bež i crnoj, kako biste mogli lako da ih kombinujete.

“Uvek se raznežim kada vidim da muškarac nosi leptir mašnu i tregere. Mnogi muškarci nose ovu kombinaciju na svečanim događajima, kao što su venčanja, ali nedavno sam bila na manje formalnom dešavanju i bio je prisutan muškarac koji je nosio leptir mašnu u kombinaciji sa tregerima i sve oči su bile uprte samo u njega”, rekla je Julija (29)

SREBRNI LANAC

Muskarac sa srebrnim lancem
Fotografija: Zack Jarosz sa Pexels.com

Srebrni lanac je jednostavan, klasičan komad nakita i dodaće dašak stila u svaku kombinaciju. Toliko je suptilan i dovoljno klasičan da ne dominira, što je fenomenalno jer nećete biti previše upadljivi.

PAR ELEGANTNIH CIPELA

Kozne cipele
Fotografija: Lukas sa Pexels.com

Ako ste na početku karijere, par cipela vam je potreban kako biste odali utisak ozbiljnog poslovnog čoveka, a ako idete na prvi dejt, onda nam verujte da će jedne klasične elegantne cipele učiniti da na sastanku zablistate.

“Uvek primetim cipele na muškarcu. Mislim da bi svaki muškarac trebalo da ima nekoliko pari elegantnih cipela, zato što one upotpunjuju autfit i pokazuju da muškarac brine o svom izgledu i obraća pažnju na detalje.” Čelzi (30)

ŠAL OD KAŠMIRA

Ne samo što šal od kašmira sjajno izgleda na muškarcu, već odaje utisak mekoće i prijatnosti. Nije na odmet da investirate u šal od kašmira zato što šalovi nikada ne izlaze iz mode, posebno ukoliko su u neutralnoj boji, poput sive ili crne.

Jednostavan način da muškarac podigne svoj stil na viši nivo jeste da doda jedan mekan, šik sivi šal, koji će se slagati uz bilo koju kombinaciju. On može da bude vezan na više načina, a time ćete dodati varijaciju u svom izgledu. To je lako, stilski besprekorno i pokazuje da ste voljni da uložite dodatni napor kako biste bili stilizovani.” Sindi (27)

KOŽNA NARUKVICA

“Kožna narukica je perfektan aksesoar koji može da doda dozu muževnosti vašem izgledu. To nije sjajno ili upadljivo, a pruža muževnost bez mnogo truda.” Lori (20)

INTERESANTNE ČARAPE

Muskarci u carapama
Fotografija: Pexels.com

Čarape su najbolji način da dodate malo zabave, boje i ličnosti svom garderoberu i kao takve su neophodan aksesoar muškaraca.

Žene vole muškarce sa smislom za humor i jedan od najvećih strahova im je da izađu na dejt sa muškarcem koji je dosadan. Stoga odaberite čarape u omiljenom dezenu i boji i krenite na sastanak.

Izvor: www.menshealth.rs

Lepa Reč
About Lepa Reč 1704 Articles
Lepa Reč je portal koji izveštava o lepim i pozitivnim vestima u Zemlji i inostranstvu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


five × 4 =