LJUBAV KOJA ĆE TRAJATI ZAUVEK: Četiri pokazatelja da ste upoznali “BLIZANAČKU DUŠU”

Fotografija: www.dnevno.rs

Ako je u vaš život ušetala tzv “bliznačka duša”, ona sa kojom delite ogorman naboj emocija i koja je baš kao drugi deo vas, to možete prepoznati po intezivnom osećaju, ali najverovatnije će je pratiti i četiri ovakve karakteristike.

1. Ubrzan lični razvoj
Obično kada se bliznačke duše konačno susretnu, nakon intezivne i instant hemije počinje period ubrzanja ličnog razvoja i evolucije za obe ove duše i za svaku od njih pojedinačno. Obe osobe prilikom poznanstva reflektuju duboke delove sebe, a ta novonastala energija će ih podstaći da otkriju u sebi sve darove koje su od Boga dobili. Obe bliznačake duše shvatiće da njihovi životi imaju svrhu, i otkloniće im se zastareli sistemi verovanja i stereotipi.

2. Osećaj kao da se oduvek poznajete 

Kada upoznate svoju bliznačaku srodnu dušu, to će biti osećaj potpuno drugačiji od bilo koje konekcije koju ste imali u životu, ali će vas istovremeno podsetiti na nešto neopisivo lepo i poznato u srcu. Osetićete i znati da ste sa voom dušom večno povezani. Vi se prirodno osećate kao jedno sa tom osobom, a vaša ljubav je snažna i ogromna.

3. Ili mir ili haos 
Susret blizanačkih duša nije za one sa slabim srcem, zbog čega mnoge duše neće izabrati to iskustvo u ovoj inkarnaciji. Plamen bliznačkog odnosa može da se razbukta u ekspanziju ljubavi i prihavtanja, ali može i da se naglo i burno sruši i odvede vas u vrtlog haosa i bola. Drugi scenario se uglavnom dešava kada druga bliznačka duša nije spremna da se oslobodi starih navika, verovanja i obrazaca ponašanja koja sprečavaju iskustvo ljubavi bez vezanosti i očekivanja. Ovaj odnos je uvek izazov za oba partnera.

4. Seks je drugačijeg “kalibra” u odnosu na sva prethodna iskustva

Veliki broj blizanačkih duša će se ujediniti u seksualnom odnosu koji će biti poptuno drugačiji u odnosu na bilo koji drugi iz prošlosti. Blizanačke duše mogu da vode ljubav i bez pravog tog čina – one razmenjuju fizički kontakt na astralnom nivou. To zapravo predstavlja osećanje da je nečiji duh potpuno spojen sa vašim, čak i bez seksa. Seks u svakom odnosu predstavlja sjedinjenje, ali među bliznačakim dušama on predstavlja put u drugi svet – u mesta gde se stapaju vaši prošli i budući životi zajedno sa sadašnjim.

Lepa Reč
About Lepa Reč 1631 Articles
Lepa Reč je portal koji izveštava o lepim i pozitivnim vestima u Zemlji i inostranstvu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


3 × 3 =