KADA EMOCIJE ISCELJUJU

Fotografija: www.pixabay.com

Svi želimo za sebe „prave stvari“, iako često lutamo u saznanjima šta je baš najbolje za nas. Brinemo od razočarenja za svet oko nas, plašimo se  negativnih ljudi,  pa često iz straha svoje emocije držimo po strani trudeći se da ih zadržimo samo za sebe. Uhvaćeni u takav vrtlog života, u kome je pokazivanje emocija ravno nedoličnom ponašanju, bivamo često neshvaćeni, a istovremeno „snagu“ svoje duše ne koristimo na najbolji mogući način.

Kako prepoznati emociju i kako joj dati dodatnu snagu? Odgovori leže u vežbama primanjivanja određenih tehnika koje nam daju uvide kako i na koji način možemo da promenimo svoj svet.

Jedna od takvih tehnika je tehnika za oslobađanje gneva,  gde  terapeutskom metodom vraćanjem vremena u detinjstvo osobe se dolazi do prve situacije koja je uzrokovala besno stanje deteta u nama. Suočavanjem sa situacijom gneva, izbacujemo sve što je bilo potisnuto tokom života, što dovodi do izlečenja problema u korenu! Pored ove, postoje i druge tehnike kao što su: tehnika otklanjanja prepreka, meditacija opraštanja i isceljivanja emotivnog tela, seansa isceljivanja, vežba vežba buđenja kundalini energije, trećeg oka, vežba otvaranja prve čakre i tehnika za dobijanje novca i mnoge druge primene.

Izvor: www.24online.info

Lepa Reč
About Lepa Reč 1699 Articles
Lepa Reč je portal koji izveštava o lepim i pozitivnim vestima u Zemlji i inostranstvu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


19 − 14 =