IZAZOV KOJI SE NE ODBIJA: Genijalni trikovi velikih zavodnica raspametiće svakog muškarca

Fotografija: www.dnevno.rs

Primenite neke od ovih saveta i za tren oka se pretvorite u pravu seks-bombu.

CRNE TANGE ĆE GA IZLUDETI

Kao što znate, mala crna haljina je neizbežan odevni komad u ormaru svake žene. Ali evo još jedne esencijalne stvari – crne tanga gaćice. S takvim vešom više nećete morati razmišljati šta obući ispod crne haljine niti će vam biti nepijatno da to pokažete.

PUSTITE KOSU

S vremena na vreme, nemojte fenirati kosu. Razbarušeni pramenovi probudiće vašu divlju stranu, što njemu sigurno neće promaći.

CRVENA ZA PAŽNJU

Crvena nije slučajno izabrana da bude na znaku “stop” – to je vrlo razoružavajuća boja. Obucite crvenu haljinu, crvene cipele ili bilo šta crveno i raspalite svu njegovu strast!

CRNI SVILENI KOMBINEZON

Znamo da su dugi svileni kombinezoni izašli iz mode još četrdesetih. Ipak, možda bi im se trebalo vratiti jer su neverovatno udobni ispod garderobe, ali sjajno izgledaju na telu. Pogodićete pravo u cilj ako to bude prvo što će on videti da oblačite ujutro i poslednje što uveče svlačite.

PROŠETAJTE PRED NJIM SAMO U ŠTIKLAMA

Iznenadite ga već večeras dok se svlačite, skinite sa sebe sve osim cipela sa visokom potpeticom. Opušteno se prošetajte okolo, kao da vam se ne žuri da ih odmah izujete i samo čekajte da vas zgrabi.

IZNENADITE GA PODVEZICOM

Niste je nosili još od venčanja? Onda je vreme da ponovo raspalite njegovu strast, što će i u vama probuditi fatalnu ženu. Uzmite njegovu ruku, pa je zavucite ispod vaše suknje dovoljno visoko da prstima dotakne iznenađenje i seksi fantazija može početi!

NANOSITE RUŽ PRED NJIM

Malo koji muškarac može odoleti trikovima stare škole. A kako bi i mogao, crvenim ružem, koji ćete naneti prefinjenim pokretima, ipak skrećete pažnju na vaše sočne, požudne usne.

NOSITE NJEGOVU ODEĆU

Ima nešto u tome kad žena u kući nosi samo mušku belu košulju. To je jak kontrast oštrine i ozbiljnosti i nežne gole kože, ali i način da obeležite svoju teritoriju. Strateški zakopčajte samo jedno dugme, da pokrijete samo minimum onoga što treba biti pokriveno i prepustite se onome što sledi.

Izvor: www.dnevno.rs

Lepa Reč
About Lepa Reč 1631 Articles
Lepa Reč je portal koji izveštava o lepim i pozitivnim vestima u Zemlji i inostranstvu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


4 × two =