Iskoristi šansu i poseti Sajam australijskog obrazovanja!

Fotografija: Pixabay.com

U nedelju 27. oktobra agencija za studiranje u inostranstvu Future Option organizuje Sajam australijskog obrazovanja. Sajam će se održati u hotelu Metropol Palace u Beogradu od 12 do 16 časova.

Na Sajmu ćete moći da se informišete o opcijama i uslovima studiranja u Australijistipendijama i školarinama, čujete iskustva i savete studenata iz čitavog regiona, koji su završili ili se trenutno nalaze na studijama u Australiji. Takođe, imaćete priliku da se upoznate sa australijskim obrazovnim institucijama i da postavite pitanja u vezi sa studiranjem i odlaskom u Australiju.

Osim važnih informacija o proceduri i uslovima upisa, zainteresovani će imati priliku da se informišu i o dobijanju studentskih viza, radu u toku studijastudentskom životu i australijskoj kulturi i načinu života.

Odličan obrazovni sistem i visok životni standard Australiju čini sve popularnijom destinacijom za internacionalne studente. Rastuća ekonomija, prelepa klima i gradovi kao što su Melburn, Sidnej, Pert, koji su godinama među top deset najboljih metropola za život, stavljaju ovu zemlju na treće mesto u svetu po broju stranih akademaca.

Ulaz na sajam je besplatan za sve, ali uz obaveznu prethodnu registraciju. Link za registraciju možete naći ovde.

Ne propustite priliku!Posetite Sajam australijskog obrazovanja i saznajte nešto više o studiranju u Australiji.

Izvor: Biljana Vasiljević, iSerbia.rs

Lepa Reč
About Lepa Reč 1631 Articles
Lepa Reč je portal koji izveštava o lepim i pozitivnim vestima u Zemlji i inostranstvu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


four + six =