Džejms Makvoj “iskoristio” dodelu Oskara

Izvor:oscars.go.com

Britanski glumac, Džejms Makvoj, zvezda filmova Split i X-Men, iskoristio je dodelu Oskara kao i žurku časopisa “Veniti fer”  koja se održala odmah nakon same dodele, kako bi prikupio potpise najpoznatijih i najtalentovanijih imena filmske industrije i sve to u humanitarne svrhe. Makvoj je svoju košulju pretvorio u platno potpisa najplaćenijih imena Holivuda u nadi da će izazvati veliko interesovanje kolekcionara i tako prikupiti dosta novca u humanitarne svrhe.

Makvoj je na dodelu prestižne nagrade Oskar došao besprekorno obučen, njegova košulja zadržala je svoju belinu i tokom prezentovanja nagrade za editovanje zvuka, da bi odmah nakon glumčevog silaska sa bine, košulja dobila svoje prve zvezdane potpise. Koliko je glumac prikupio potpisa do kraja večeri, nije poznato, ali je napredak objavio na svom Instagram nalogu sa porukom da očekuje da se do kraja večeri bela tkanina neće nazirati.

Kako je izgledala pomenuta košulja možete pogledati u nastavku teksta.

Izvor: ANI
About Kristina Baćan 47 Articles
Zagrižena obožavateljka jutarnje kafe, Ed Sheerana i Marvel stripova. Bloger, kuvar amater i po potrebi animator svojoj maloj deci, jer najveći je izazov njima udovoljiti.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


18 − 9 =