Apsolutni hit već dve sezone: Teksas jakne pobeđuju sve trendove

Fotografija: www.cdm.me

Blogerke, manekenke i ostale influenserke sa Instagrama na trendovski način nose teksas jakne, već dve sezone.

U modnoj sezoni koja je pred nama nosiće se razni modeli teksas jakni, od onih najkraćih do oversized. Dobrodošao je i svaki tip: svetloplavi, tamnoplavi, isprani, crni i beli.

Teksas jakna jednako dobro izgleda i uz visoke i uz niske potpetice, patike i ostalu vrstu obuće, a može se nositi uz pantalone, suknju, haljinu. Tako je varijacija u kombinacijama sa teksas jaknom zaista bezbroj.

Fotografija: www.cdm.me

Ove jakne su odlične za prelazne periode jer se vrlo lako kombinuju i super izgledaju čak i kada su vezane oko struka, stoga ih je uvek dobro imati u ormaru. Kraće modele kombinujte sa haljinama, a duge modele ravnog kroja sa pantalonama i majicom kao ležerniju, sportsku varijantu.

Fotografija: www.cdm.me

Krojevi

Osim onih koje su perfektno skrojene i prate liniju tela, u ponudi se mogu pronaći i jakne sa statement ramenima ili u predimenzioniranoj veličini. Ne treba ni naglašavati praktičnost ovog komada, koji osim kao jakna, može poslužiti i kao jedan od slojeva ispod oversized balonera ili, pak, kaputa.

Moderne verzije traper komada mogu se pronaći u tamnim i svetlim varijantama te u dugačkim i kratkim verzijama. Osim klasičnih modela, upečatljive su i one u pink nijansama i sa izvezenim detaljima.

Fotografija: www.cdm.me

Teksas na teksas

Nekadašnji modni faux pas – teksas na teksas u 2019. godini je “in” pa se mnoge influenserke upravo odlučuju za takve outfite. Odlično izgleda i u kombinaciji s hit uzorkom sezone leopardom, a najtraženija silueta je oversized.

Moguće je nositi teksas na teksas, a da baš ne preterate kao i da sve zajedno ne izgleda prenatrpano.

Izvor: www.cdm.me

Lepa Reč
About Lepa Reč 1631 Articles
Lepa Reč je portal koji izveštava o lepim i pozitivnim vestima u Zemlji i inostranstvu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


five + nineteen =