5 loših znakova u vezi koji su zapravo dobra stvar

Fotografija: Pixabay.com

Nije jednostavno pronaći odgovarajućeg partnera, a možda vam se već desilo da ste odbili potencijalno odgovarajuću osobu tako što ste pogrešno protumačili signale koje vam šalje. Stranica Good Men Project prenosi koji su loši znakovi u vezi koje možete tumačiti na pozitivan način.

1. Navikli ste da se stalno dopisujete ili pričate preko telefona sa vašim potencijalnim partnerom. Osoba s kojom se sada viđate to ne praktikuje, zbog čega ste zaključili da nije zainteresovana za vas. U stvari, možete to gledati i sa druge strane. Na primer, moguće je da je reč o nekome ko ne želi stalno da bude dostupan i ko svoje vreme provodi dalje od telefona.

2. On se često druži sa svojim prijateljima bez vas. Ovo može biti loš znak jedino ako vas s vremena na vreme ne zovne da im se pridružite. Međutim, ukoliko vas je upoznao s njima i nastavlja ih redovno viđati – to je veoma dobar znak.

Tada već jasno možete videti da izlazite s nekim ko je lojalan prema svojim prijateljima, ne zapostavlja ih zbog nove veze i nalazi vremena za sve vas.

3. Vaš partner vam se još nije poverio i otvorio. Ako izlazite već duži period i ne znate ništa o njemu, to verovatno tumačite kao loš znak. S druge strane, sasvim je u redu da neko nije spreman da se otvori i poveri nakon samo nekoliko izlazaka.

Stoga je normalno da se morate strpiti pre nego vam se poveri i pokaže svoju osetljiviju stranu. Kada se to desi, znaćete da vas gleda na poseban način i da ste napravili veoma ozbiljan korak u vezi.

4. Otvoreno vam priznaje da li je zainteresovan(a) ili nije. Obe opcije imaju svoje negativne i pozitivne strane. Ako prerano stavi sve karte na sto i prizna vam svoju ljubav, moguće je da ćete se prepasti ili da će vas to odbiti.

S druge strane, može vas povrediti i činjenica da nije siguran/na gde vaš odnos vodi i da li je zainteresovan(a) za nešto ozbiljnije. Važno je znati da su obe situacije veoma dobar znak, jer pokazuju da on(a) može biti direktan/na i otvoren(a) prema vama bez obzira na ono što vam treba reći.

5. On(a) nastavlja da se viđa s drugim ljudima iako izlazi sa vama te vam to otvoreno priznaje. Iako ovo može zvučati i izgledati preteće za vaš odnos, ne mora biti nužno loša stvar.

Važno je da je on(a) otvoren i da vam iskreno stavlja do znanja da još uvek nije spreman da zaključi vaš odnos i ozvaniči ga. Još jedna pozitivna strana ovoga jeste da, kada napokon odluči da ozvaniči vaš odnos, nećete morati da brinete o tome da li se viđa s nekim drugim ili vas laže.

 

Izvor: DDL.rs

Lepa Reč
About Lepa Reč 1631 Articles
Lepa Reč je portal koji izveštava o lepim i pozitivnim vestima u Zemlji i inostranstvu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


twelve − 5 =