4 horoskopska znaka koji živciraju sve

Fotografija: Pixabay.com

Iako svaki horoskopski znak ima svoje negativne osobine, ova četiri su šampioni u tome da nerviraju druge. Toliko su naporni da nekad ni sami sebe ne mogu da podnesu. Ovo su horoskopski znakovi koje svi mrze.

Škorpija

U njihovom zakoniku svi su krivi dok ne dokažu da su nedužni. Sumnjičavi su i očekuju da će ih većina razočarati i izneveriti. Mrze sve koji su im se zamerili, ali i njihovu rodbinu i sunarodnike. Vrlo su osetljivi, ali nisu plačljivi, nego ljuti.

Ako su povređeni, dugo će pamtiti zamerku dok ne smisle najbolji način za osvetu. U zrelim godinama dolaze do tačke na kojoj mrze sve žive. Zbog naopakog karaktera svi se sklanjaju od njega.

 

Jarac

Jarac je ubeđen da zna više od drugih o svim temama koje ga zanimaju pa jako zamera onima koji ga potcenjuje ili kritikuje. Budući da sebe doživljavaju kao pouzdane i požrtvovane, ne podnose ni one koji su nezahvalni.

Mrze i sve koji su neodgovorni, neprecizni, nepromišljeni i razmetljivi. To znači da oko sebe imaju bezbroj meta za mržnju, a jedna od meta su i – oni sami.

Devica

Devica najpreciznije opaža nered, nemar, nelogičnost i nečistoću, pa u svakom trenutku nailazi na nešto što joj smeta i uzrujava. A ako je neko stalno izložen stresu, ne preostaje mu drugo nego da mrzi sve oko sebe, a i svi mrze njega.Pored toga, Device su uglavnom dobro informisane, pa besne kad su suočene s tuđim neznanjem. Srećom po okolinu, mržnja im nije ubistvena kao ona ratobornijih Škorpija, Jarčeva i Ovnova.

Rak

Rak je najranjiviji i najuvredljiviji znak. Budući da se često nađe povređen ili uplašen, u njemu buja mržnja prema bezobzirnom svetu. Paradoksalno, ima toplo srce puno ljubavi, ali koliko intenzivno voli, toliko strahuje za dobrobit voljenih, a svako ko izgleda kao pretnja, meta je njegove mržnje.

Među onima koje izuzetno mrzi su svi koji ugrožavaju njegove bližnje, ali i narod, zavičaj i domovinu. Zbog njegove preosetljivosti iritira sve oko sebe.

 

Izvor: DDL.rs

Lepa Reč
About Lepa Reč 1631 Articles
Lepa Reč je portal koji izveštava o lepim i pozitivnim vestima u Zemlji i inostranstvu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


seventeen − sixteen =