Zašto treba izabrati sredstva za samopotamnjivanje pre solarijuma

Fotografija: Pexels.com

Prema rečima stručnjaka, sprejevi i losioni za samopotamnjivanje su najmanje štetni od svih drugih veštačkih načina za dobijanje preplanule boje kože, a uz to su i najjeftiniji.

Stoga vam u nastavku otkrivamo tri razloga zašto sredstva za samopotamnjivanje treba da budu vaš izbor ovog leta: Kreme za samopotamnjivanje su mnogo zdravija opcija od sunčanja!

1. Prirodnije je

Ako imate negativnu sliku o klasičnim kremama za potamnjivanje, vreme je da se rešite svojih predrasuda. Ovi novi tretmani postepeno aktiviraju melanin, i tako polako, ali sigurno razvijaju preplanuo i ujednačen ten. Nema straha od dobijanja boje preko noći, kao što je to slučaj sa solarijumima, gde pored svega i nanosite štetu svojoj koži.

2. Fleksibilno je

Kod najnovijih krema za potamnjivanje, vi sami birate ten po meri.

Nijansa kože koja se menja svakodnevno, pruža vam mogućnost da sami dozirate intenzitet boje, kao i da dodatno tretirate mesta koja ste propustili ili na kojima se boja nije toliko primila. Jedini problem sa većinom ovih losiona je u tome što imaju neprijatan miris.

3. Manje je rizično

Glavna prednost nanošenja kreme za potamnjivanje je njeno dejstvo koje ne šteti kao solarijum. Osim toga, uvek možete da popravite efekat na mestima gde niste naneli dovoljno kreme ili je niste ravnomerno utrljali. Što se mana tiče, pored pomenutog neprijatnog mirisa, jedan od problema može biti i duži vremenski period koji morate ispoštovati ukoliko želite da postignete maksimalne rezultate.

Izvor: ddl.rs

Lepa Reč
About Lepa Reč 1631 Articles
Lepa Reč je portal koji izveštava o lepim i pozitivnim vestima u Zemlji i inostranstvu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


13 + thirteen =