Uvek postoji način – samo ga treba pronaći!

Da se razumemo, volim pse! Naročito one velike, čupave, sa velikim očima, nestašne. Dok smo živeli u kući, imala sam kavkaskog ovčara, što bi moja mama rekla – tele!

Znao bi, kad se vratim sa puta i otvorim kapiju, od sreće da me obori na pod i skače i laje oko mene, dok pokušavam onako u štiklama, da koliko toliko dostojanstveno ustanem.

Imala sam istu situaciju pre par meseci. Moram priznati, moj metod nije bio tako suptilan.

Zamolila sam komšiju, koji izvodi svog psa, u par navrata da pokupi blago koje ostaje iza psa, ako ni zbog čeg’drugog, a ono zbog dece iz dva vrtića u ulici.

Čuo me je, ali obično bi se samo okrenuo i otišao.

Letos, kada je smrad po trotoaru bio nepodnošljiv i kada smo svi gazili po ugaženom blagu, odlučim da promenim strategiju.

Izađem vani, pokupim kapital i sve sa kesom, ubacim mu u poštansko sanduče.

Trajalo je to jedno dve nedelje. I trotoar čist!

Kad jedna strategija ne deluje, neka druga,treća, peta će već dati rezultat!

Sanja Đorđević
About Sanja Đorđević 34 Articles
Moji rezultati su moja priča! Kažu da sam surovo realna i iskrena, otvorena, optimistična , poslovna, radoholik, samosvesna, orijentisana na rezultat i uvek nasmejana, a opet prijatelji znaju da sam sanjar, pesnik, skitnica dedin, večiti Lunja, koji bez obzira na sve , veruje i dalje u ljude, veruje u ono dobro u svima nama. Često budna sanjam. Osvanem u kovitlacu neobuzdane mašte od koje samo kad svane sunce uspevem da pobegnem. Postojim – vidljiva, otvorena, prisutna, bez želje da se krijem. Zenit je moj ambijent. Sve što poznajem, priznajem i poštujem, nalazi se tamo, na vrhu moći i vrhuncu ljudskih sposobnosti. To što tome težim ne znači da ću uvek na cilj i stići. Dobro mi je znana granica između želeti i moći. www.built4u.rs agencija za kosalting, organizaciju prodaje i IT rešenja

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


one × 1 =