Zrenjaninci, podržite humanitarnu akciju “Poslaću ti čestitku”

Izvor: Nurdor.org

U nedelju, 23.decembra, u restoranu „Domaćin“ u Zrenjaninu, održaće se humanitarna akcija „Poslaću ti čestitku“.

Da li se sećate vremena kada su novogodišnje čestitke bile nezaobilazni detalj praznika? Ako ste nostalgični i nedostaje vam kako pisanje, tako i dobijanje novogodišnjih čestitki pridružite nam se 23.decembra u periodu od 10 do 13 časova, u restoranu „Domaćin“ kako bismo uz kaficu popunili i adresirali čestitke, a ujedno i pomogli mališanima koji su pacijenti na odeljenju onkologije.

Sve što je potrebno da uradite je da se pojavite, kupite čestitku čija je cena 100 dinara, uz nju ćete dobiti besplatnu kafu, dok je ispijate čestitajte nekome Novu godinu. Adresirajte kovertu, predajte je i organizatori akcije, Nurdor organizacija će je poslati umesto vas.

Glavna ideja je da se od novca koji se prikupi od čestitki naprave paketići za decu koja su ležeći pacijenti na odeljenju onkologije. U tom slučaju možete doprineti i donošenjem igračke, slikovnice, bojica. Nije bitno da li su stare, upotrebljavane ili nove, bitno je samo obradovati male borce.

Dođite svi. Bili mali ili veliki, svi ste dobrodošli! Dođite da se družite i učinite nešto lepo za nekoga kome je malo potrebno da bude srećan.

About Kristina Baćan 43 Articles
Zagrižena obožavateljka jutarnje kafe, Ed Sheerana i Marvel stripova. Bloger, kuvar amater i po potrebi animator svojoj maloj deci, jer najveći je izazov njima udovoljiti.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


eighteen + twenty =