Veče operskih arija u Niškom simfonijskom orkestru

Teško je napraviti selekciju i izbor najlepše arije svih vremena. Ali, ako volite operu i posebno ste ljubitelji arija, sigurno će vas obradovati gala koncert u Niškom simfonijskom orkestru.

Ukoliko je za vas sinonim za savršeno veče – veče uz muziku ljubavi, priču o igri, radosti, nevinom osmehu, priču o čudesnom ljubavnom napitku koji rešava sve ovozemaljske probleme, a koju deli sa nama prelepa Adina ili želite možda da upoznate zavodničke sposobnosti Karmen i Grofa od Mantove, onda je bolje da požurite do blagajne Niškog simfonijskog orkestra i obezbedite sebi kartu za ovaj spektakl.

Niški simfonijski orkestar pod dirigentskom palicom maestra Julija Damjanova, a sa solistima Aleksandrom Ristić (mecosopran) i Sašom Arsenkovim (tenor) 4. aprila od 20 sati, vas poziva na veče najpopularnijih operskih arija starih majstora opera – Verdija, Pučinija, Donicetija, Bizea, Ofenbaha…

Karte se, mogu kupiti na blagajni Niškog simfonijskog orkestra svakog radnog dana od 08 – 15 časova po ceni od 400 i 250 dinara za đake, studente i penzionere.

 

Sandra Momčilović
About Sandra Momčilović 31 Articles
Diplomirani žurnalista i dugogodišnji novinar. Hedonista, ali u današnje vreme joj taj "hedonizam" izmiče "za po malo". Zaljubljenik u muziku, filmove i knjige. Po prirodi borac zbog čega je iz žene prerasla u zmaja...

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


ten − seven =