Trk na kafu, podržite akciju „Baby Coffee“

Izvor foto: Ilovezrenjanin

Rotaract klub Zrenjanin u saradnji sa zrenjaninskim ugostiteljima u periodu od 11. do 17.marta organizuje humanitarnu akciju pod nazivom „Baby Coffee“.

Svakoga dana dok traje akcija u periodu od 10 do 14 časova, sav prihod od prodatih kafa biće preusmeren na kupovinu CTG aparata za zrenjaninsko porodilište.

“Kontaktirali smo zrenjaninsku bolnicu da utvrdimo šta je najpotrebnije porodilištu i dobili smo duži spisak, te smo se zajednički opredelili da je primarni cilj kupovina CTG aparata. Pomaganjem Porođajnom odeljenju obezbeđujemo bolje uslove budućim majkama i novorođenčadima, a samim tim  podstičemo natalitet i pomažemo zajednici.”, rekla je Marina Jeftić koja je bila idejni tvorac ove akcije.

Rotaract klub postoji 17 godina u našem gradu, za to vreme realizovali su preko 100 akcija. 13.mata se obeležava Svetski dan Rotaracta i zato su se članovi istoimenog kluba odlučili da u toj nedelji održe ovu odličnu akciju i pomognu.

Ova akcija je pravi primer saradnje kluba i lokalne zajednice, pozivamo sve građane da se priključe akciji i popiju kafu u jednom od kafića koji su se pridružili istoj.

Spisak ugostitelja koji je podržao akciju:                                           

Bard, Firma, Bambi,  Greenfield, Zrenjaninska pivnica, Mini bar, Makijato,Ultra, Vinil, Kafemat, Mali Pariz, Melanž, Hood, Danguba, Šanta, ARt, Bridge, Lion pub, Zlatna krigla, Renesansa, Vremeplov, Luigi duo, Kafana Jack, Baccata, Picolo, OK caffe,  Bašta mala, Mistique, Old Time, Inter duo, Cafee bar pauza, Venecija, Aqvarius,Quattro, Montecito, Zanatlija, Etno kućerak, Banatska kuća, Domaćin, Kamel, Bjeko, Sport, Venera, Simon, Arena, Ketering Bone 023, Big food, BBQshop.

About Kristina Baćan 69 Articles
Zagrižena obožavateljka jutarnje kafe, Ed Sheerana i Marvel stripova. Bloger, kuvar amater i po potrebi animator svojoj maloj deci, jer najveći je izazov njima udovoljiti.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


eight − three =