„Pauk“ napravio štetu: „Reno“ iskliznuo, polomljen bočni deo

Izvor:Pixabay.com

 

Sklanjajući automobil koji je bio nepropisno parkiran u centru Niša, radnici Parking servisa koji su upravljali „paukom“ polomili su auto sa bočne strane, jer im je iskliznuo dok je bio na visini.

Uspeli su da ga vrate i odvezu, ali nisu hteli da govore o tome ko će platiti štetu.

„Pauk“ ne odmara ni praznikom, ali je jutros napravio i štetu na automobilu koji je bio parkiran ispred Direkcije za javni prevoz u centru Niša. Jedna strana dizalice je iskliznula, pa je auto na kratko visio u vazduhu. Tako je druga strana ostala zaglavljena kod levog točka i polomila bočni deo „renoa“ sa švajcarskim tablicama.

Očevici koji su ispratili ovaj incident kažu da je radnicima u pomoć pritekao još jedan „pauk“ i da su tek tada uspeli da ga spuste.

Novinari nisu zatekli vozača automobila, već samo radnike Parking servisa i policiju, ali niko od njih nije želeo da daje izjave.

Kolika je šteta na automobilu i ko će je platiti – zasad nije poznato, a novinari su ta pitanja poslali Parking servisu na mejl i očekuju odgovore.

Inače, kako piše na njihovom sajtu, rad specijalne dizalice „pauk“ se dodatno plaća u vreme državnih praznika i to 750 dinara.

Izvor:Bizlife.com

Lepa Reč
About Lepa Reč 1704 Articles
Lepa Reč je portal koji izveštava o lepim i pozitivnim vestima u Zemlji i inostranstvu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


5 × 1 =