Nevena Božović: Verujem da je treća sreća!

FOTO: Kristina B.

Srbija je sinoć dobila svog predstavnika za pesmu Evrovizije. Nevena Božović će nas 14.maja predstavljati na Evrosongu u Tel Avivu sa pesmom “Kruna”.

U finalu se za pobedu borilo 12 takmičara, Nevena je osvojila ubedljive glasove stručnog žirija koji su činili Miroslav Miša Aleksić, Bojana Stamenov, Dejan Ivanović, Goca Tržan i predsednik žirija je Aleksandar Milić Mili. Možda se na momenat nije znalo da li će pobedu odneti Saška Janks ili Nevena, ali su glasovi publike to brzo iskristalisali.

  • Ovo je bila neka moja velika želja, moja prva kantautorska pesma, ali nisam ni zamišljala da će se sve odigrati ovako. Osećam se divno, sad mi je malo lakše, presrećna sam što su me ljudi toliko podržali i što mi konstantno pišu. – rekla je Nevena nakon pobede.

Neveni Božović će ovaj nastup na Evrosongu biti treći po redu. Prvi put je nastupala na dečjoj Evroviziji 2007. godine sa pesmom “Piši mi”, zatim 2013.  kao deo grupe Moje tri sa pesmom “Ljubav je svuda”, da bi ove 2019. godine dobila priliku da se dokaže kao samostalni umetnik.

  • Verujem da će biti treća sreća. Znam šta me tamo čeka, kakve su pripreme, mnogo lakše ću sve to podneti, jer ipak moram da ispunim očekivanja. Verujem u pesmu, volela bih da dodam nekoliko pratećih vokala, ali mi je rano da pričam o tome kako zamišljam ceo nastup. Ne sumnjam u svoju delegaciju. – rekla je Nevena

Evrovizija se ove godine održava u Izraelu u Tel Avivu. Prvo polufinale u kojem nastupa naša predstavnica Nevena je 14. maja, drugo polufinale 16.maja, a finale 18. maja.

PESMU MOŽETE PRESLUŠATI NA LINKU ISPOD:

 

About Kristina Baćan 69 Articles
Zagrižena obožavateljka jutarnje kafe, Ed Sheerana i Marvel stripova. Bloger, kuvar amater i po potrebi animator svojoj maloj deci, jer najveći je izazov njima udovoljiti.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


1 × two =