NAŠA DELEGACIJA NA “EVROSONGU”, IZ TEL AVIVA PORUČUJE: Ne plaše nas rakete, spremni smo za finale!

Fotografija: Nevena Božović, Instagram

Delegacija naše zemlje na “Evrosongu” iz Tela Aviva poručuje da ih rakete ne plaše i da su spremni za finale. Duška Vučinić, šefica tima RTS, u razgovoru za “Novosti” u nedelju je istakla da su bezbedni i da obavljaju svoje redovne aktivnosti.

– Sve je u redu, odvija se normalan život, nema nikakvih neprijatnosti – kaže Vučinićeva. – Delegacije zemalja učesnica na “Evrosongu” obavljaju svoje redovne aktivnosti, probe, pres-konferencije i sve ostalo što podrazumeva neophodne pripreme za događaj. Nevena i srpska delegacija obilaze Jerusalim, što je deo aktivnosti koje su nam ljubazni domaćini priredili. U svakom slučaju, dobro smo, bezbedni smo i verujemo da će tako biti do kraja našeg boravka u Izraelu.

Predstavnica Srbije na “Evrosongu” Nevena Božović, koja sa numerom “Kruna” nastupa u prvom polufinalu 14. maja u Izraelu, u subotu je imala prvu probu u evrovizijskoj dvorani u Tel Avivu na kojoj je zablistala, a potom se družila sa predstavnicima medija i obožavateljima. Sumirajući utiske, Božovićeva je istakla da je zadovoljna nastupom.

– Bilo mi je prijatno na bini, zadovoljna sam pevanjem kao i tretmanom koji ima naša delegacija ovde u Izraelu – rekla je srpska predstavnica. – Proba je protekla onako kako smo želeli, naravno, ima stvari na kojima još treba raditi i mislim da ćemo do druge probe biti još bolji. Ono što je meni najbitnije jeste kako zvučimo i mogu reći slobodno da sam ponosna.

Ona je tokom probe bila sama na bini, odevena u elegantnu crnu haljinu sa zanimljivim srebnim nakitom. Njen stajling upotpunjavalo je tamnije scensko osvetljenje dajući nastupu dozu mističnosti.

Govoreći o nadanjima uoči manifestacije u Izraelu, Duška Vučinić je za “Novosti” oprezno rekla:

– Mi imamo umerena očekivanja. Šta god da se desi, radujemo se. Uvek je cilj da uđemo u finale, jer je to veliki uspeh u konkurenciji 42 zemlje. Mislim da smo na dobrom putu. Nevena je izuzetna pevačica. Ima iskustva kad je “Evrosong” u pitanju, kao i prateći vokali koji će joj dati podršku. Moja želja je da cela Srbija bude uz našu predstavnicu i da 14. maja navija za Nevenu – istakla je Duška.

Izvor: Novosti.rs

Lepa Reč
About Lepa Reč 1704 Articles
Lepa Reč je portal koji izveštava o lepim i pozitivnim vestima u Zemlji i inostranstvu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


12 + eight =