Mirović: Žeželjev most u Novom Sadu od naredne nedelje u punoj funkciji

Izvor: Beta.rs

Pokrajinski premijer Igor Mirović najavio je danas da će od iduće nedelje “u punoj funkciji” biti Žeželjev drumsko-željeznički most u Novom Sadu.“Na kraju mandata ove Pokrajinske vlade nećemo imati crne slike koje nam je ostavila prethodna vlada, završićemo sve objekte čija izgradnja traje godinama unazad i staviti ih u funkciju, na korist svih gradjana”, poručio je Mirović, a preneo Biro za odnose s javnošću vojvodjanske vlade.

On je danas uručio ugovore za finansiranje i sufinansiranje projekata iz oblasti lokalnog i regionalnog ekonomskog razvoja u vrednosti od 330 miliona dinara.

Reč je o projektima koji se odnose na izgradnju lokalnog puta Opovo Debeljača, izgradnju sportske hale u Novom Kneževcu, infrastrukturno uredjenje Kameničkog parka u Novom Sadu, sanaciju vodovodne mreže u Krajišniku u opštini Sečanj i izgradnju novog objekta Osnovne škole “Jovan Popović” iz Sremske Mitrovice.

“Nakon rebalansa budžeta opredelili smo dodatna sredstva za realizaciju značajnih investicija u pet opština i iz toga se jasno vidi da nastavljamo sa realizacijom infrastrukturnih projekata u gradovima i u manje razvijenim opštinama”, rekao je Mirović.

Izvor: beta.rs

Lepa Reč
About Lepa Reč 882 Articles
Lepa Reč je portal koji izveštava o lepim i pozitivnim vestima u Zemlji i inostranstvu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


5 × four =