Kraj „Zločinačkih umova“ nakon 15 sezona

Serija „Zločinački umovi“ obnovljena je za još jednu, poslednju sezonu. Poznata kriminalistička serija će se završiti 15. sezonom koja će se sastojati od 10 epizoda.

Ekipa serije trenutno snima 15. epizodu 14. sezone i ostaće u produkciji sve do samog kraja. Pre nekoliko meseci serija je proslavila jubilej za 300 snimljenih epizoda, tada je  producent serije Erika Meser izjavila za E! televiziju da se ona pita bi mogla da snimi još 300 epizoda, jer je priroda serije takva da joj omogućava konstantne izvore inspiracije za nove profile likova.

“To je svet koji poseduje priče bez kraja, jer je bazirana na psihologiji ljudskog ponašanja. Sve dok imamo heroje koji žele da jure negativce, ja vidim seriju koja traje u nedogled.“ – rekla je Meser za E!

Serija je prvi put emitovana 22. septembra 2005. godine i do kraja njenog emitovanja koje će biti ove 2019. godine, serija će se sastojati od ukupno 325 epizoda  što je čini jednom od 20 najduže emitovanih serija svih vremena. Poslednja sezona nam garantuje vraćanje nekih starih zločinaca kao i starih članova bihevioralne jedinice. Za sve koji sa nestrpljenjem iščekuju finale trenutne sezone, ono će biti emitovano u sredu, 6. februara.

About Kristina Baćan 52 Articles
Zagrižena obožavateljka jutarnje kafe, Ed Sheerana i Marvel stripova. Bloger, kuvar amater i po potrebi animator svojoj maloj deci, jer najveći je izazov njima udovoljiti.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


sixteen − thirteen =